objavljeno 30.11.2021. 14:01:00
LABELLO

Labello Original Ski - štiti vaše usne poput toplog kaputa

Hladnoća i vjetar grubi su za našu osjetljivu kožu i mogu je oštetiti. Usne su najizloženije tome, lako se isušuju i zato im je u ovo doba godine potrebno pružiti dodatnu njegu

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Nivea)

Zima je mnogima omiljeno godišnje doba. Bez obzira na niske temperature, volimo šetnje okićenim gradom, isprobavanje kuhanog vina, klizanje i grijanje s bližnjima u kućnoj atmosferi. No, hladnoća i vjetar grubi su za našu osjetljivu kožu i mogu je oštetiti. Usne su najizloženije tome, lako se isušuju i zato im je u ovo doba godine potrebno pružiti dodatnu njegu.

Ove zime, Labello Original Ski u limitiranom izdanju pružit će vam dubinsku hidrataciju zahvaljujući inovativnoj formuli koja zadržava vlažnost. Prepustite se učinkovitoj, hidratantnoj njezi usana kako bi bile mekane i glatke za ljubljenje.

Klasični miris Labello Original Ski oduševit će vaša osjetila. Obogaćen uljem jojobe i shea maslacem, prirodno vlaži usne i pruža im sjajan izgled, ali i osjećaj.

Požurite po svoje limitirano izdanje Labello Original Ski, zaštitite svoje usne od grube zime i osigurajte im 24-satnu hidrataciju!

  • Intenzivno njeguje i štiti usne.

  • Sadrži shea maslac i pantenol.

  • Lagane teksture i pogodan za svakodnevnu upotrebu.

Limitirano izdanje Labello Original Ski dostupno je od studenog 2021.

Labello Original Ski, 5,50 ml - preporučena maloprodajna cijena 17,50 kn

30.11.2021. 14:01:00
http://m.metro-portal.hr/labello-original-ski-stiti-vase-usne-poput-toplog-kaputa/135386/