objavljeno 14.07.2019. 21:43:00
STVARNO?

Kućanski poslovi diktiraju kvalitetu seksa i - nevjeru!

Čak 72 posto žena tvrdi da ih je od partnera udaljila činjenica da su svi kućanski poslovi bili na njihovim leđima, a mnoge od njih na kraju su se upustile u aferu s drugim muškarcima

Ehh, da češće pere suđe...
Ehh, da češće pere suđe... (Arhiva)

Kvalitetan seksualni život svim je parovima iskrena želja, pa ako ga želite i muškarac ste - uhvatite se kućanskih poslova!

Naime, tako govore rezultati istraživanja provedenog nad više od 10 tisuća žena iz svih dijelova svijeta.

Prema francuskom Le Bonu, čak 72 posto žena tvrdi da ih je od partnera udaljila činjenica da su svi kućanski poslovi bili na njihovim leđima, a mnoge od njih na kraju su se upustile u aferu s drugim muškarcima.  Oko 18 posto žena priznalo je da im je partner postao seksualno nezanimljiv jer ga nisu zanimale kućanske obveze. Istovremeno, oko 30 posto žena priznalo je da su se u aferu upustile jer su se željele osjećati poželjno i seksi.

"Nisam bila sretna sa svojim partnerom. Nije mi pružao dovoljno pažnje, emocionalno ni fizički. Voljela sam ga, ali osjećala sam se kao kućna pomoćnica koja mu služi za održavanje kuće", objasnila je jedna od žena.

Istovremeno, neovisna studija provedena na University of Alberta pokazala je da muškarci koji su posvećeniji kućanskim poslovima imaju mnogo bogatiji i kvalitetniji seksualni život

14.07.2019. 21:43:00
http://m.metro-portal.hr/kucanski-poslovi-diktiraju-kvalitetu-seksa-i-nevjeru/119556/