objavljeno 02.07.2008. 23:04:28

Krstarenje najljepšim obalama Mediterana

U osam dana upoznajte Italiju, Maltu, Siciliju, Tunis i Sardiniju

Brod MSC Rhapsody ima brojne zanimljive sadržaje, od sportskih do zabavnih, i odličnu hranu
Brod MSC Rhapsody ima brojne zanimljive sadržaje, od sportskih do zabavnih, i odličnu hranu

Samo jedan pogled na brod MSC Rhapsody u vama će pobuditi želju za otkrivanjem novih vidika i užitaka. Ovom prilikom predlažemo vam da se njime zaputite u otkrivanje svih ljepota obala središnjeg Mediterana.

Osmodnevno krstarenje započinje u talijanskoj luci Genovi, prekrasnom gradu koji će vas uvesti u čaroliju plovidbe Mediteranom. Sljedeća stanica putovanja je Malta - otok sunca, vitezova i nimfi. Pred vama je i otkrivanje Sicilije, jednog od najposjećenijih turističkih odredišta na Mediteranu, sinonima za gastronomsku rapsodiju i specifičan način života.

Nakon živopisne Sicilije, upoznat ćete čari Tunisa - kušajte tuniska vina ili osvježavajuće čajeve od mente, koji se poslužuju s bademima. Iz Tunisa svakako ponesite nargilu, fino izrađen srebrni nakit, ručno tkan tepih ili neki artikl od devine kože, koji će vas još dugo podsjećati na tunisku avanturu.

CijenaPutovanje započinje 26. srpnja u Genovi. Cijena je 3960 kn. Više informacija u poslovnicama adriatice.net. 

Prepustite se uživanju u pogledu na jednu od najljepših obala u Europi - obalu Amalfi. U Livornu, važnoj talijanskoj luci i trgovačkom centru, probajte prepečeni kruh s maslinovim uljem, češnjakom i namazom od nekog povrća. Kraj ovog nezaboravnog putovanja obilježit će posjet  Sardiniji, otoku prekrasnih plaža na kojima je prepuštanje užitku jedino što vam preostaje.   (METRO)

02.07.2008. 23:04:28
http://m.metro-portal.hr/krstarenje-najljepsim-obalama-mediterana/9411/