objavljeno 07.05.2022. 08:55:43
ISTRAŽIVANJE

Koji su kriteriji po kojima biramo nove pametne uređaje

Unazad nekoliko godina ta kategorija proizvoda je doživjela izniman rast i razvoj te se i dalje u nju ulažu veliki iznosi kako bi se održao konstantan napredak koji će potrošačima ponuditi nešto novo

Huawei istraživanje
Huawei istraživanje (Huawei)

Danas se svi možemo složiti da je pojava pametnih uređaja s internet vezom promijenila način na koji radimo, kupujemo, obavljamo svakodnevne zadatke vezane za privatne sfere života ili komuniciramo s najbližima.

Unazad nekoliko godina ta kategorija proizvoda je doživjela izniman rast i razvoj te se i dalje u nju ulažu veliki iznosi kako bi se održao konstantan napredak koji će potrošačima ponuditi nešto novo. S tim, sve većim i ubrzanim napretkom tehnologije i brzine razmjene podataka, naše navike korištenja pametnih uređaja kao i kriteriji po kojima ih kupujemo postaju drastično drugačiji nego unazad nekoliko godina.

Kako bi saznali što pokreće korisnike na domaćem tržištu, tehnološki div Huawei odlučio je istražiti navike i motive iza korištenja pametnih uređaja i aplikacija, ali i ključne kriterije koji dovode do odabira određenih modela.

Za ispunjavanje ankete kojoj možete pristupiti putem linka trebat će vam 2-3 minute.  

07.05.2022. 08:55:43
http://m.metro-portal.hr/koji-su-kriteriji-po-kojima-biramo-nove-pametne-uredjaje/137644/