objavljeno 17.09.2016. 20:02:00
HMM :)

Koji je najveći muški problem

Kad su u pitanju muškarci, obično se govori o njihovom nezadovoljstvu veličinom penisa, no zapravo većina ima sasvim drugi problem

Centimetri su u pitanju, ali koji ...
Centimetri su u pitanju, ali koji ... (Shutterstock)

Centimetri su glavni muški problem, no ne oni na koje biste odmah pomislili - duljina penisa jest stalno na tapeti, ali zapravo većinu muči - visina!

Muškarci najviše lažu o visini - sjetite se samo škole, jeste li u srednjom imali i jednog muškarca koji je priznao da je niži od 170 cm? Kladimo se da niste ... Žene lažu o kilogramima više nego o godinama, tek toliko da znate.

No, cijeli je niz istraživanja pokazao da je muškarcima najveći problem Napoleonov kompleks koji ima vrlo snažan utjecaj na njihovo samopouzdanje. Dodatno opterećenje je i činjenica da se problemi javljaju od najranije dobi.

Muškarci niskog rasta u školi su najčešće bili meta viših i snažnijih kolega, a sudeći po rezultatima psiholoških testiranja koji govore kako visoki ljudi lakše pronalaze posao, priča se nastavlja tijekom cijelog njihovog života.

Ipak, dovoljno se sjetiti, primjerice, Al Pacina ili Dustina Hoffmana koji su, unatoč svom niskom rastu, postali zvijezde za kojima i dalje pate ljepotice nedostižne običnim ljudima ...

17.09.2016. 20:02:00
http://m.metro-portal.hr/koji-je-najveci-muski-problem/100229/