objavljeno 22.07.2009. 13:45:29
22. 7. 2009.

Knjiga dana - Paul Lambilion: Kako se izliječiti i ostati zdrav

Ozdravimo sebe i druge

Živimo u vremenu velikih mentalnih i emocionalnih opterećenja. Krize s kojima smo suočeni na svim životnim razinama potiču nas na sve veću uporabu sredstava za smirenje kojima se nastojimo boriti protiv bolesti suvremenog načina života, poput kroničnog umora, iscrpljenosti ili depresija. Budući da takve bolesti najčešće nemaju patološki uzrok koji bi objasnio njihovu pojavu, za njih ne postoji odgovarajući tretman. No, poznato je da jednako napadaju i mlade i stare.

Na temelju svoje dugogodišnje uspješne prakse, Paul Lambillion predstavlja način na koji možemo riješiti te i druge zdravstvene tegobe. Obrazlažući važnost i utjecaj emocija na naše fizičko zdravlje, uvodi nas u vještinu kojom možemo postići cjelovito iscjeljenje.

Knjiga sadržava mnoge vježbe temeljene na tehnikama disanja, vizualizacije i meditacije, te načine uporabe energetskih esencija u iscjeljenju. Također, sadržaj je popraćen brojnim primjerima iz prakse. Pisana kao priručnik na putovanju prema zdravom životu, ova je knjiga jedan od korisnih vodiča kroz suvremeni život koji je pun stresa i remenja koje treba stezati.

 

Prevela Silvija Čolić

Izdavač: Mozaik knjiga

Opširnije: Moderna vremena Info

Piše: izabrao Nenad Bartolčić
22.07.2009. 13:45:29
http://m.metro-portal.hr/knjiga-dana-paul-lambilion-kako-se-izlijeciti-i-ostati-zdrav/19702/