objavljeno 05.06.2010. 10:40:59
GENIJALKA

Kim Verson pobijedila na Hrvatska traži zvijezdu

VIDEO - Pogledajte kako se već od samog početka moglo naslutiti tko će pobijediti

Kim Verson Hrvatska traži zvijezdu
Kim Verson Hrvatska traži zvijezdu (RTL)

Završna live emisija Hrvatska traži zvijezdu donijela je (očekivanu) pobjednicu. Sitna djevojka snažnog glasa, Kim Verson, odgovorila je na sve zahtjeve svakotjednog pojavljivanja pred publikom i otpjevala svoje dionice kao da se time bavi čitav život.

Bitka s Vilibaldom Kovačem bila je ravnopravna do zadnjeg trenutka, rezultati koji su se pojavljivali na ekranu u početku su pokazivali gotovo jednake brojke, da bi se do kraja emisije pobjednica odvojila na razliku od 10%.

Kim Verson oduševila je i publiku i žiri već svojim prvim pojavljivanjem. Poslovično suzdržani Fox gledao je u nevjerici, a Tony Cetinski se digao i poljubio joj ruku. Komplimenti su dolazili sa svih strana, a emisija je dobila svog prvog favorita.

Podsjetimo se prvog nastupa:

Početak

Iz emisije u emisiju opravdavala je status, stječući sve više fanova i sve bolje kritike žirija. No, kad su počele live emisije stigli su i prvi problemi i sumnje može li se mlada šesnaestogodišnjakinja nositi s pritiskom koji su nametnuli mediji. Prve zamjerke žirija su je rasplakale, pjevala je i bolesna, no uporno je išla dalje.

Završni nastup bio je prilično impresivan, a kao pjesmu koju najviše voli odabrala je upravo prvu koja joj je donijela instant-slavu.

Što će biti dalje, ostaje na ekipi muzičara koju je RTL okupio kako bi pobjednik showa snimio prvi album. Nadamo se da prvi album neće sadržavati pjesmice primjerenije Jasni Zlokić i pjevačicama njene generacije kao što smo nažalost mogli čuti izvedbom pjesme koju je žiri izabrao za kandidate.

05.06.2010. 10:40:59
http://m.metro-portal.hr/kim-verson-pobijedila-na-hrvatska-trazi-zvijezdu/41832/