objavljeno 17.03.2009. 14:01:27

Karte za U2 od 27. ožujka

Prodaja putem interneta i prodajnih mjesta, očekuje se velika navala, Bandića brine slovo U više od lokacije

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (U2)

Nastupom u Barceloni 30. lipnja, U2 započinje svoju svjetsku turneju pod nazivom 360° koju sponzorira BlackBerry i na kojoj predstavljaju svoj dvanaesti, dugoočekivani album "No Line On The Horizon". Za turneju već sada vlada iznimno veliki interes. Predviđa se da će zaradom nadmašiti turneju ''Vertigo'' koja je grupi donijela zaradu od 389 milijuna dolara i ukupno 131 rasprodan koncert te da će nadmašiti rekord prodanih ulaznica od 4 i pol milijuna.

Među njima nalazi se i šezdesetak tisuća karata za zagrebački koncert na Maksimiru, o čemu je bilo riječi na današnjoj pressici, koju je pohodio i Milan Bandić sa svitom. Naravno, detalji koncerta malo su pali u drugi plan jer su kolege iskoristile priliku izrešetati gradonačelnika pitanjima o prvotnoj zbunjenosti oko mjesta koncerta i Dinamovih gluhih telefona te o omiljenim pjesmama U2. Bandić se pokušao izvući s Bloody Sunday, no nakon dulje pauze i šaptanja, popraćenim gromoglasnim smijehom novinara.

Jedina dobra stvar u Bandićevom, uobičajeno predizbornom, nastupu punom ja-sam-vaš-sluga i sličnih izjava jest činjenica da je kategorički ustvrdio da Grad odlučuje o korištenju stadiona, a ne Maminjova ekipa. Stoga, ako se prodajom ulaznica sruši kakav rekord brzine, Lupa je ostavila mogućnost žicanja još jednog termina od Live Nationa, a Bandić je pred kamerama, fotkićima i diktafonima stotinjak okupljenih odmah rekao da je stadion na raspolaganju.

Pomalo nesuvislo je zazvučala briga gradonačelnika zbog slova U u imenu najvećeg svjetskog banda koje bi, na plakatima, po Bandiću moglo pretstavljati problem?!

Ulaznice za koncert U2 na zagrebačkom stadionu u Maksimiru moći će se kupiti po cijeni od 250, 500, 750, 1000, 2000 kuna. Cijena ulaznica za sjedenje na sjevernim tribinama iznosi 250 kuna, cijena stajanja bit će 500 kuna, dok će ulaznice tribine istok/zapad/jug iznositi 750 kuna. Ulaznice najzanimljivije obožavateljima nalaze se najbliže pozornici na istoku i zapadu te će za njih morati izdvojiti 1000 kuna. Za sjedenje u VIP loži trebat će izdvojiti 2000 kuna.

Ulaznice kreću u redovitu prodaju 27. ožujka 2009. u 9 sati, a mogu se kupiti na svim prodajnim mjestima Ticketproa kao i na njihovoj web stranici www.ticketpro.hr

Sve detalje vezane uz koncert pratite na stranicama Lupa promocije i njihovom profilu na Facebooku

 

17.03.2009. 14:01:27
http://m.metro-portal.hr/karte-za-u2-od-27-ozujka/15758/