objavljeno 24.03.2015. 10:14:00
DISCOVERY

Kaos kroz oko kamere na Discoveryju

Kaos kroz oko kamere – stvarne snimke nesreća uz komentare stručnjaka pratite od 27. ožujka na Discovery Channelu

Stvarne snimke nesreća uz komentare stručnjaka
Stvarne snimke nesreća uz komentare stručnjaka (Discovery Channel)

Kaos kroz oko kamere nova je emisija Discovery Channela koja istra­žuje šokantne snimke koje su snimili sudionici nesreća u realnom vremenu. Svaka epizoda istražuje snimljene materijale koji prikazuju sve vrste kaosa - od katastrofalnih vremenskih uvjeta do najgorih nesreća izazvanih ljudskom po­greškom.

Pratite priče o ljudskoj izdržljivosti i preživljavanju, snimke fatalnih nesreća i napada životinja. Sve snimke su snimile osobe koje su nesreću doži­vjele, te stoga izvorno prikazuju po život opasne situacije koje su naknadno re­konstruirane na temelju činjenica, a sve s ciljem kako bi se otkrila istina iza svakog u snimci zarobljenog trenutka.

Serijal Kaos  kroz oko kamere generiran je isključivo od snimaka običnih ljudi, prikazuje dramatične situacije uhvaćene u pravom trenutku i fokusira se na emocije i znanstvena objašnjenja iza svake pojedine snimke.

Emisija pruža zabavu spajajući znanost i šok koji će zasigurno zaokupiti pažnju gledatelja. Na Discovery Channelu je možete pratiti subotom u 20:00, počevši od 27. ožujka.

24.03.2015. 10:14:00
http://m.metro-portal.hr/kaos-kroz-oko-kamere-na-discoveryju/90805/