objavljeno 21.04.2016. 21:37:00
EHH ...

Kako znati da ona - NIJE prava

Stalno se govori o tome kako prepoznati pravoga/pravu, no ovoga puta idemo malo zaviriti u znakove koji govore da ste i opet - promašili

Kad nije ona prava, onda nema nekog smisla ...
Kad nije ona prava, onda nema nekog smisla ... (Arhiva)

Prava ljubav ne prepoznaje se tako teško kao što mislite, no jednako tako, može se shvatiti i da ste zapravo pronašli - pogrešnu. Kako?

Recimo, morate razmišljati kad vas netko upita je li ona prava za vas. Naravno da ćete nakon što veza postane ozbiljnija osjetiti pritisak okoline da se oženite, no čim o tome morate razmišljati ... to nije to.

Cure će o svom dragom pitati frendice, a muškarci će jednostavno pričekati reakcije svoje ekipe, pa ako budu negativne, teško da će tu biti nečega ...

Jednako tako, kad razmišljate o budućnosti, ona bi trebala biti u tim filmovima koje vrtite u glavi, ali ako nedostaje upravo njeno lice, sigurno je da, makar podsvjesno, nemate nekih velikih planova s njom.

Još jedan od jasnih znakova da vaša veza nema neku perspektivu je činjenica da ste nakon nekog vremena shvatili da nema aktivnosti u kojima uživate zajedno, bila to vožnja bicikla ili gledanje omiljenih serija - kad se morate truditi smisliti što ćete raditi oboje, tu nema kruha.

I da, naravno - kad je seks loš i nikako se ne poboljšava ... prekid je sigurna oklada.

21.04.2016. 21:37:00
http://m.metro-portal.hr/kako-znati-da-ona-nije-prava/97703/