objavljeno 09.04.2014. 20:02:00
DRAGA ...

Kako znati da je muškarac zaljubljen u vas

Ako očekujete jasne i nedvosmislene ljubavne izjave od svog muškarca, mogli bi se načekati, pa obratite pažnju na ove znakove

Pročitajte znakove, ne čekajte riječi
Pročitajte znakove, ne čekajte riječi (Shutterstock)

Muškarci su poznati po štedljivom izražavanju osjećaja, tako da ako od svog muškarca očekujete neke velike izljeve ljubavi, mogli bi se načekati do sudnjeg dana. No, i oni imaju neke male znakove kojima jasno daju do znanja da ste im izuzetno važni i da su, zapravo, zaljubljeni u vas preko ušiju.

Prvi znak može vam biti otvaranje i dijeljenje strahova i problema, čime on traži vašu podršku, što u stvari znači da ima puno povjerenje u vas i da vas voli. Kad to kombinira s ribanjem uprljanih mjesta u kući i pomaganjem u drugim kućanskim poslovima, možete biti prilično sigurni da je vaš dušom i tijelom. 

Tako će podjeliiti s vama i misli o svom poslu i odnosima sa šefovima i kolegama, što je također poziv u pomoć - traži vaše mišljenje zato što ga cijeni. Uz to, zaljubljen muškarac odabrat će uvijek savršen poklon jer želi da uživate u njemu, a to može samo ako je dobro zapamtio sve što volite.

Zaljubljenim muškarcima ne smeta javno iskazivanje nježnosti, štoviše, vrlo često će ga upravo on inicirati, a to ujedno znači da ste postali dio njegovog uskog kruga najbližih pred kojima nema tajni, pa možete očekivati i upoznavanje s ostatkom obitelji.

I na kraju, možda i najvažnije - nema problema s kompromisima, čak i ako uključuju njegove omiljene aktivnosti. To je znak da ste ga potpuno osvojili.

09.04.2014. 20:02:00
http://m.metro-portal.hr/kako-znati-da-je-muskarac-zaljubljen-u-vas/84301/