objavljeno 15.11.2014. 20:01:00
PITANJA

Kako znati da je muškarac dobar za vas?

Kad upoznaju novog muškarca, žene uvijek analiziraju jesu li napravile pametnu stvar, a ispravnu odluku mogu donijeti ako postave tri jednostavna pitanja

Kako znati da će veza biti dobra
Kako znati da će veza biti dobra (Shutterstock)

Nova veza uvijek je povod za analizu svojih osjećaja i traženje odgovora na jedno jedino pitanje - hoće li ta veza preživjeti i postati trajna. Prije nego što dođete do odgovora, stručnjaci preporučuju da sami sebi postavite neka pitanja. 

Za početak, pitanje povjerenja - je li taj muškarac vrijedan vašeg povjerenja, možete li se prepustiti u njegove ruke i pritom ostati nepovrijeđeni važno je pitanje koje će umnogome odrediti budućnost vaše veze. Ako gleda druge žene i govori jedno, a radi drugo - to nema veliku perspektivu.

>> Kako uništiti vezu na samom početku >>

Drugo je pitanje koliko mu je stalo do vas, zapravo, pitanje poštovanja. Ako se od početka može vidjeti da cijeni žene i prema njima se ponaša kao prema damama koje su ravnopravne s njim, pogodili ste. Ako ne ... znate i sami.

Za kraj, je li on spreman za vezu. Neki će muškarci otvoreno odmah reći da nisu, no velik broj žena to će ignorirati u nadi da će on promijeniti mišljenje. No, i oni koji ne daju jasan odgovor na takvo pitanje svojim će ponašanjem dati dovoljno informacija da možete zaključiti ima li to sve smisla.

>> Koja pitanja muškarci žele čuti >>

Tek nakon što sami sebi odgovorite na ova pitanja, znat ćete ima li vaša nova veza budućnost.

15.11.2014. 20:01:00
http://m.metro-portal.hr/kako-znati-da-je-muskarac-dobar-za-vas/88434/