objavljeno 12.09.2015. 20:01:00
HE HE

Kako žene trebaju preboljeti prekid

Sjećaš se svih silnih kava koje si planirala obaviti, a nikada za njih nisi imala vremena? E, ovo je savršeno vrijeme za nji

Kako se sabrati nakon prekida
Kako se sabrati nakon prekida (Shutterstock)

Kako preboljeti prekid ako ste žena? Nije lako, naravno, ali ako pametno iskoristiš ove savjete, možda bi moglo biti i slatko. Ako još uvijek zbog veze koja je već odavno bivša, ovi će ti trikovi sigurno pomoći:

Druži se -  sjećaš se svih silnih kava koje si planirala obaviti, a nikada za njih nisi imala vremena? Ovo je savršeno vrijeme za njih. Što se više okružiš ljudima, to ćeš manje vremena trošiti na razmišljanje o prekidu.

Obriši ga -  s Facebooka, sa instagrama, sa svih društvenih mreža na kojima imaš pristup njegovom životu. To te ne smije zanimati ako želiš krenuti dalje.  

Pronađi novu metu - to ne mora biti dečko s kojim ćeš provesti ostatak života, ali sigurni smo da postoji netko o kome možeš početi razmišljati. Nikad nije krivo vrijeme za leptiriće u trbuhu, pa čak ni usred prekida.

Zaokupi se - bilo čime, poslom,hobijem, obavljanjem sitnih poslova po kući, za koje nikad nemaš vremena. To će ti pomoći da se manje fokusiraš na njega i na prekid. 

12.09.2015. 20:01:00
http://m.metro-portal.hr/kako-zene-trebaju-preboljeti-prekid/93845/