objavljeno 01.05.2015. 14:30:00
OLALA

Kako smršaviti bez dijete

Francuskinje su poznate po svojoj liniji, a unatoč raširenom mišljenju, one zapravo to ne rade dijetom, nego malim trikovima

Ne treba vam dijete za ovakav struk
Ne treba vam dijete za ovakav struk (Shutterstock)

Dijeta je nešto što Francuskinje obično izbjegavaju, jednostavno i uz par trikova uspijevaju održati težinu u željenim okvirima

Francuskinje ne razmišljaju o vježbanju, već je ono sastavni dio njihovih života -umjesto zakazanog znojenja u teretani, one biraju male vježbe koje izvode tijekom cijelog dana dok rade nešto drugo. 

Među Francuskinjama je najpopularnija hrana s prirodno niskim glikemijskim indeksom, odnosno namirnice koje sporo podižu razine šećera u krvi s visokim udjelom prehrambenih vlakana i vode.

Francuskinje se ne odriču niti jedne prehrambene grupe, ali prate koliko toga stavljaju na tanjur. Štoviše, pridržavaju se standardne mjere za porciju: komad mesa ili ribe veličine igraćih karata, pola te količine rezerviraju za ugljikohidrate poput krumpira, a ostatak tanjura obilno prekriju povrćem.

U današnje vrijeme postalo je nemoguće odvojiti se od elektronskih uređaja poput pametnih telefona, televizora i računala. Francuskinje se svjesno odlučuju za neometani san, pa liježu u krevet bez ikakvih smetnji.

01.05.2015. 14:30:00
http://m.metro-portal.hr/kako-smrsaviti-bez-dijete/91498/