objavljeno 05.09.2012. 17:20:00
TIPS & TRICKS

Kako prepoznati slobodnu ženu?

Zamislite svijet u kojemu sve slobodne osobe na čelu imaju slovo S, a one zauzete Z

Solo žene prepoznaju se ovako ...
Solo žene prepoznaju se ovako ... (Deviant Art)

Ne bi li to učinilo svijet boljim mjestom? Ako ništa drugo, stvari bi bile jednostavnije, pogotovo za muškarce koji žele pronaći životnu družicu.

Nažalost, ne živimo u svijetu u kojemu je naša raspoloživost za suprotni spol označena na čelu. Otkriti je li žena koja vas zanima slobodna ili ne, zahtjeva malo detektivskog posla, a rezultati se možda neće pokazati kroz samo jedan razgovor. Zapamtite da ne postoji samo jedan znak koji vam govori je li slobodna ili ne - morat ćete potražiti nekoliko njih kako biste otkrili istinu.

1. Promatra ljude oko sebe - osim ako kronično ne voli promatrati ljude, a primijetite da očima ˝snima˝ cijelu prostoriju, možda biste joj trebali prići. Žene koje su zauzete, obično ne promatraju cijeli klub (osim ako ne traže nekog poznatog), jer ne izlaze van s namjerom da upoznaju novog muškarca.

2. Uspostavila je kontakt očima i smiješi vam se - kontakt očima obično je jedan od prvih znakova interesa. Ako ste ga uspjeli uspostaviti, onda imate šanse za upoznavanje.

3. Razgovara sa više muškarca u klubu - ako primijetite da razgovara s više muškaraca koji nisu iz njenog društva, to može značiti da je otvorena za razgovor i upoznavanje novih ljudi.

4. Druge parove promatra sa sjetom u očima - ovo je znak da se možda prisjeća dana kada je bila sretna u vezi. Tu trebate nastupiti vi i prići joj.

5. Govor tijela kaže sve - ako ste upoznati s barem nekim osnovama zavođenja, onda znate da govor tijela može reći puno o osobi. Ako je zauzeta neće se igrati kosom i zadirkivati muškarce. Stoga pokušajte promotriti slijedeće znakove: prekrižene ruke obično znače da nije zainteresirana, dok slučajno dodirivanje tijekom razgovora znači da postoji interes.

6. Otvorena je u razgovoru - ako započnete razgovor s kolegicom s posla, a ona vam kaže da ima psa po imenu Fido, voli kuhati, ide u teretanu svaki tjedan, te odlazi na tečaj slikanja, šanse da je slobodna poprilične su. Dva znaka to govore: ima puno slobodnog vremena te je vrlo otvorena i prijateljski raspoložena prema vama.  

7. Često izlazi van s prijateljicama - i zauzete žene izlaze s prijateljicama, no moraju pronaći vremena i za svojeg partnera. Ako vidite istu djevojku s prijateljicama više od jednom u istom klubu, unutar kratkog perioda vremena, velike su šanse da je slobodna.

05.09.2012. 17:20:00
http://m.metro-portal.hr/kako-prepoznati-slobodnu-zenu/29094/