objavljeno 10.01.2015. 15:06:00
COOL

Kako mršave znakovi horoskopa

Znakovi horoskopa imaju svoje male tajne kako gube kilograme, a na vama je da pomognete partneru uklanjajući izazove

Kako kile odlaze Bikovima, a kako Vodenjacima? :)
Kako kile odlaze Bikovima, a kako Vodenjacima? :) (Shutterstock)

Ovan će krenuti entuzijastično u svaku dijetu, no kako su obično nestpljivi brzo će odustati ako vaga odmah ne krene prema dolje. Uobičajena dijeta im je izgladnjivanje, pa je čest jo-jo učinak. Najbolja dijeta - više malih međuobroka, grejp i zeleni čaj. 

>> Ovan - godišnji horoskop za 2015. >>

Bik se neće lako odlučiti na dijetu, no kad jednom krene, ne odustaje dok ne dođe do zacrtanog cilja. Najbolja dijeta - više jabuka, jakih začina poput čilija i curryja, žitarice s jogurtom za doručak. 

>> Bik - godišnji horoskop za 2015. >>

Blizanci jedu neredovito, pa bi kao i Ovnovi trebali promijeniti način prehrane, smanjiti unos kave i umjesto nje piti čaj. Najbolja dijeta - variva, a posebno dobar učinak će imati ako sami pripremaju jelo i uživaju u njemu.

>> Blizanci - godišnji horoskop za 2015. >>

Rak voli jesti i kuhati, tako da su im dijete mrske, pogotovo zato što se trebaju odreći omiljene brze hrane. Najbolja dijeta - više svježeg voća, izbjegavati bijeli kruh i peciva i izdržati prvih par dana dok se ne priviknu na novi režim prehrane.

>> Rak - godišnji horoskop za 2015. >>

Lav obožava dobru hranu i piće, pa iako paze na težinu, sve im se prima. No, kako su disciplinirani, najbolja je dijeta samo malo manji unos hrane i više tjelovježbe, uz unos orašastih plodova.

>> Lav - godišnji horoskop za 2015. >>

Djevica ima osjetljivu probavu pa im nije lako odabrati jelovnik koji im odgovara i skida kilograme. No, njihova samodisciplina brzo će riješiti svaki višak kilograma. Najbolja dijeta - manje mesnih prerađevina i hrane pripremljene na masnoćama, više kuhane hrane i vježbanja. 

>> Djevica - godišnji horoskop za 2015. >>

Vaga jednostavno mrzi dijete iz dna duše, biti gladan im je nešto najgore na svijetu, tako da obično odustanu već prvi dan dijete. Najbolja dijeta - više juha, špinata, ribe, smeđe riže i jogurta, uz upis na vježbanje s nekim poznatim.

>> Vaga - godišnji horoskop za 2015. >>

Škorpion je rijetko na dijeti, no kad se odluči, provede je do kraja. Problem im je preskakanje jutarnjih obroka. Najbolja dijeta - obilan doručak, u ostatku dana više povrća poput klica, brokule, kelja i celera, a posni sir će im sjajno umiriti glad.

>> Škorpion - godišnji horoskop za 2015. >>

Strijelac se mora mučiti da skine višak kilograma jer ne može odoljeti grickalicama i narescima. Najbolja dijeta - više luka, salate i vitamina C, a oni jednostavno ne mogu smršaviti bez tjelovježbe.

>> Strijelac - godišnji horoskop za 2015. >>

Jarac sam određuje kad će se udebljati, a kad će skinuti kilograme, jer je njima idealna težina jednaka zdravlju. Najbolja dijeta - povrtne juhe, svježe povrće na salatu i tuna, a za slatko moraju odrediti jedan dan u tjednu, izbjegavati tijesto s kaloričnim umacima. 

>> Jarac - godišnji horoskop za 2015. >>

Vodenjak nema problema s dijetom, no kako mrzi planirati obroke unaprijed i sve kupovati na vrijeme, tu leži problem s kilogramima. Najbolja dijeta - izbjegavati grickalice i alkohol uz intenzivne treninge.

>> Vodenjak - godišnji horoskop za 2015. >>

Ribe se vole prejedati i gomilati kilograme, a kako bi uopće krenuli na dijetu moraju potpuno resetirati organizam tjedan dana - detoksikacija povrćem, voćem, posnim mesom i čajem najbolje će djelovati. Uz to trebaju izbaciti obožavane ugljikohidrate i početi vježbati s partnerom ili prijateljem

>> Ribe - godišnji horoskop za 2015. >>

10.01.2015. 15:06:00
http://m.metro-portal.hr/kako-mrsave-znakovi-horoskopa/89460/