objavljeno 06.03.2015. 20:01:00
DRAGI ...

Kako ćete očarati muškarca

Nakon što ste privukli pažnju muškarca koji vam se sviđa, trebate ga i zavesti, pa donosimo četiri glavna aduta u tom poduhvatu

Što trebate napraviti da ga zavedete
Što trebate napraviti da ga zavedete (Arhiva)

Zavođenje muškaraca ne zvuči na prvu kao nešto komplicirano, jer je prilično lako privući njihovu pažnju, no ako mislite da je to dovoljno - varate se. Tek nakon toga slijedi pravi posao: treba ih očarati i zavesti do kraja.

>> Zavođenje muškaraca nije teško >>

Prvi savjet koji nude stručnjaci je - budite svoji. Nemojte glumiti nešto što niste, opustite se i pokažite svoje pravo lice. Prije ili kasnije u vezi će ono i tako izaći na vidjelo, a onda bi moglo biti povrijeđenih ako se drastično razlikuje od onog koje ste pokazivali na početku.

Uz to, svoje kvalitete trebate otvoreno pokazati - muškarci vole snažne i samosvjesne žene, pune samopouzdanja koje znaju što žele i kako to dobiti. 

>> Trikovi za zavođenje koji uvijek pale >>

U cijelom tom procesu morate paziti na svoje dostojanstvo - može ono biti prezgodan i platiti sjajnu večeru i piće, no to svejedno ne znači da vi trebate odmah pasti na to i prepustiti mu se bez granica. Držite se svoje savjesti i radite kako vam ona nalaže.

>> Savršeni savjeti za zavođenje >>

Za kraj, odmah mu pokažite da će kraj vas imati prostora za sebe, da ga ne mislite gušiti i nadzirati što radi svake sekunde. Takav pokazatelj povjerenja njemu će goditi, uzvratit će istom mjerom, a ako ga zloupotrijebi - krenut ćete dalje.

 

06.03.2015. 20:01:00
http://m.metro-portal.hr/kako-cete-ocarati-muskarca/90443/