objavljeno 18.08.2012. 23:00:00
IGRICE U KREVETU

Kako će vam knjiga začiniti seks

Jedan seks-shop u San Franciscu nudi paket uz knjigu koji se sastoji od poveza za oči, crnih lisica i svijeće koja može poslužiti za seksi igre s voskom

Pustite maštu na volju
Pustite maštu na volju (Shutterstock)

Nova hit erotska knjiga 'Pedeset nijansi sive' je već mnogima dala nove ideje kako začiniti svoj seksualni život. Iako na naša tržišta stiže sredinom rujna to ne znaći da neke od detalja iz knjige već sada ne možete isprobati. SheKnows magazin je izdvojio par pikantnijih detalja:

Jeste li bili zločesti?

Slobodno zatražite od vašeg partnera da vas lupi po guzi- prvo jedna lagana pljuska, a ako vam se svidi onda mu i kažite koliko jako da vas lupi, i koliko često. Za jači učinak možete i koristiti ravnalo, baš kao što ga Christijan koristi u knjizi.

Pronađite svoju seksi stranu

Radnja knjige se odvija u Seattleu, ali da paru ne bi bilo dosadno oni se upute u hotel Heathman u Portlandu. Taj hotel nudi neke dodatne pakete za određenu nadoplatu. Za 40 dolara dobije se pjenušac i kravata, a za 400 tisuća dolara se može i kupiti stan koji se nalazi u istoj zgradi kao i hotel. Možda je 400 tisuća ipak previše za vas, ali pustite maštu na volju i pronađite i vi svoje mjesto za jednu seski avanturu.

Set uz knjigu

Neki seks-shopovi su prepoznali popularnost knjige i dobro predvidjeli što će slijediti. Tako jedan seks-shop u San Franciscu nudi paket uz knjigu koji se sastoji od poveza za oči, crnih lisica i svijeće koja može poslužiti za seksi igre s voskom.

Odjeća

Postalo vam je dosadno samo skinuti odjeću vašeg partnera i želite malo začiniti i taj dio predigre? Natjerajte ga da obuče košulju i odijelo te da se ponaša kao opaki tajkun, kao što je Christian Grey u knjizi, a kad skinete svu odjeću sa njega, stavite mu ponovo kravatu na golo tijelo. To će mu se sigurno svidjeti.

18.08.2012. 23:00:00
http://m.metro-portal.hr/kako-ce-vam-knjiga-zaciniti-seks/73368/