objavljeno 05.05.2008. 22:55:00

Kada ti prezervativ zapne u grlu...

Prezervativ katkad može muškarcu postati veliki neprijatelj
Prezervativ katkad može muškarcu postati veliki neprijatelj

amerikanac.blog.hr opisao je slučaj svog novog  pacijenta kojem je u avionu zapeo kondom u grlu. Doktor je pokušao rekonstruirati kako je do tog došlo.

‘Jučer dobijemo poziv iz zračne luke da nam EMS dovodi jednog putnika koji se pri ukrcaju u avion počeo čudno ponašati, povračati i gušiti.

Desetak minuta po pozivu, uljeće hitna s tipom na nosilima, bijelac u odjelu, nekih 25-30 godina, koji bezuspješno pokušava povratiti.

Nakon sto su ga sestre prikopčale na aparate, stavile kisik uđoh ja i priupitah standardna pitanja: kako se zove, u čemu je problem i slično. A tip će ko iz topa: Doc, progutao sam kondom na aerodromu. Pomagaj. Ja ga pogledam i čudim se. On, vjerojatno prepoznajući moj zbunjeni izraz lica, nastavi: Ne, nije ono što mislite. Kondom mi je zastao u vratnom dijelu jednjaka i ne mogu ga progutati niti povratiti.

StimulansiJedna od mogućnosti je da je pacijent u kondom strpao različite stimulanse i sve ih zajedno progutao. 

Počeh razrađivati scenario kako mu je to pošlo za rukom...vjerojatno ono, na brzaka sa neznancem u nekom zahodu pa u zanosu strasti čovjek se malo opustio u lizingu i pushingu. I sad misli da ce pokupit sidu. Ali mi nije bilo jasno kako mu je kondom uspio zapeti u jednjaku.. Nakon misaone stanke, upitah ga o detaljima njegova ‘poduhvata’.

On, poslovan čovjek vrlo poznate kompanije zamoli za diskreciju kao preduvjet za ispovijed, opet pod kategorijom vjerovali ili ne. Jučer ujutro na aerodromu on je provodio svoju uobičajenu strategiju ‘razbijanja straha od letenja’: malo Xanax-a, pa malo kokaina, pa onda opet malo marihuane...I kad je sve bilo pod kontrolom, bilo mu je zao baciti ostatke ‘ljekova’ pa je smislio genijalan plan.

Iz novčanika izvadio kondom pa lijepo utrpao lijekove, kokain i travu u njega, zavezao ga i s njim u usta i gutaj pa gutaj...’ (METRO) 

05.05.2008. 22:55:00
http://m.metro-portal.hr/kada-ti-prezervativ-zapne-u-grlu/6720/