objavljeno 06.12.2020. 09:01:00
EHHH...

Kada će doći onaj pravi

Svakako je puno bolje biti sam nego u nesretnoj vezi, a jedna od najvažnijih veza kroz cijeli život je veza sa samom sobom

Koliko ćete čekati?
Koliko ćete čekati? (Arhiva)

Za početak, budite zahvalne na samačkom životu jer je ovo vaša jedinstvena prilika da učite o sebi, radite na sebi i sazrijete na neki način. Biti sam je razdoblje u životu koje je zapravo najvažnije jer radite na najvažnijoj vezi, a to ste vi sa samom sobom.

Svakako je puno bolje biti sam nego u nesretnoj vezi, a jedna od najvažnijih veza kroz cijeli život je veza sa samom sobom. Dok ste same možete se razmaziti u potpunosti jer možete raditi što želite, kad želite i s kim želite, bez objašnjenja, dogovora i kompromisa.

Nikako nemojte čekati onog pravog, nego živite život punim plućima jer će taj pravi upravo tada doći! Radite sve ono što volite i što vas usrećuje! Budite svoji i radite na sebi, što više uspijete napraviti na sebi dok ste sami, biti ćete kvalitetnija osoba i partnerica u vezi.

Isto tako nemojte s uma smetnuti ono što izgovarate i ono što mislite jer je to vrlo važno! Nikakva negativnost vam neće pomoći u ničemu!

Više savjeta pročitajte na portalu zenskisvijet.com

Piše: Ana Zibar/zenskisvijet.com
06.12.2020. 09:01:00
http://m.metro-portal.hr/kada-ce-doci-onaj-pravi/129056/