objavljeno 25.01.2016. 20:01:00
ZANIMLJIVO :)

Kad se obično prvi put kaže - volim te!

Svi se vjerojatno sjećaju kad su prvi put nekome rekli da ga/nju vole, a evo i kad se odlučujemo izgovoriti te dvije, često sudbonosne, riječi koje ljubav znače

Obično nam treba pet mjeseci ...
Obično nam treba pet mjeseci ... (FreeDigitalPhotos)

Volim te su dvije riječi koje neki jako teško mogu prevaliti preko usana, drugi jedva čekaju da ih prvo izgovori druga strana, a treći su totalno samozatajni po tom pitanju. No, kad se te riječi pojavljuju u vezi?

Portal za upoznavanje Match.com proveo je istraživanje na dvije tisuće svojih čitatelja, a uz to pitanje zanimalo ih je i kad se postaje službeni par na društvenim mrežama te koliko je normalno pričekati na prvi seks.

Što se tiče čarobne dvije riječi, vrijeme je - pet mjeseci u prosjeku. Vjerovali ili ne, toliko je prosječno potrebno parovima da promjene svoj ljubavni status na Fejsu ili postave prvu objavu o svojoj vezi. 

Razlog? Vrlo jednostavan - tek kad čuju te dvije riječi sigurni su u svoju vezu i objavljuju svoju sreću svim prijateljima.

Seks je, naravno, potpuno druga priča - 27 posto čeka tek tjedan ili dva. Zanimljivo je da čak trećina parova na držanje za ruke u javnosti pričeka upravo prvi seks. Ni predstavljanje nove ljubavi bliskim prijateljima ne ide baš glatko - 60 posto to napravi unutar prvih mjesec dana veze.

Ako još uvijek nemate partnera/icu od kojeg ste čuli da vas voli, ne brinite - tek 50 posto ljudi upoznaje svog životnog partnera u dvadesetima, stoga, ima vremena ....

25.01.2016. 20:01:00
http://m.metro-portal.hr/kad-se-obicno-prvi-put-kaze-volim-te/96170/