objavljeno 23.04.2014. 12:52:00
TLC

Kad muškarci biraju...

Tvoj stil u njegovim rukama ili možda točnije - 'što vaš muškarac želi da obučete?'

Što muškarci žele da njihove žene nose
Što muškarci žele da njihove žene nose (TLC)

Dok žene širom svijeta garderobom skrivaju svoja "nesavršena" tijela, njihovi muškarci znaju što bi voljeli vidjeti na njima. Ne propustite modne preobrazbe po "njihovim" željama u drugoj sezoni serijala Tvoj stil u njegovim rukama ili možda točnije - 'što vaš muškarac želi da obučete?', koji 27. travnja kreće na TLC-ju.

Stilistica Lisa Snowden predstavit će nam tvrdoglave parove koji su spremni ugroziti svoje veze, ali i modne odabire. Recept za dobar show u ovom slučaju je jednostavan: muškarac i njegov najbolji prijatelj dobivaju 5.000 funti i imaju dva tjedna u kojima moraju odabrati potpuno novu odjeću za njegovu bolju po­lovicu.

Ona će novu garderobu prošetati na modnoj reviji pred obitelji i prijate­ljima. No prije svega toga, mora mu predati svoju voljenu, staru odjeću i gleda­ti kako je uništava pred njezinim očima.

Hoće li veze ovih parova preživjeti su­ze, ljutnju, sumnje u vlastitu ličnost i razočarenje, dok muškarac svojoj djevojci pokušava nametnuti novi stil za koji ona uopće nema nikakvo pravo glasa?

Nasreću tu je Lisa koja zna kako popraviti stvari i parove uspješno provesti kroz ovu emocionalnu preobrazbu koja je možda teža od bilo koje druge.

Tvoj stil u njegovim rukama od nedjelje 27. travnja u 20:00 na TLC-ju.

23.04.2014. 12:52:00
http://m.metro-portal.hr/kad-muskarci-biraju/84537/