objavljeno 21.06.2018. 21:40:00
HE HE

Jutarnji seks je najbolji početak dana

Jutarnji seks može vas pripremiti za cijeli dan, a diže energiju i riješava vas nepotrebnog stresa

Najbolje buđenje :)
Najbolje buđenje :) (Arhiva)

Jutarnji seks nije uvijek jednostavan - treba barem oprati zube, možda se i probuditi do kraja... ali sve se to isplati.

Evo 9 razloga za jutarnji seks:

Buđenje - ako ništa drugo, nakon što se malo zaigrate među plahtama, sigurno ćete biti budni i pozorni

Imunitet - seks i inače jača vaš imunitet. Istraživanje je pokazalo da seks prirodno potiče organizam da se bori protiv bakterija i virusa. 

Izdržljivost - vaš će partner vjerojatno duže trajati jer je hormon testosterona na višoj razini. Što više testosterona, to je bolje, a neka istraživanja pokazuju i da testosteron pojačava erekciju. 

Mozak - jutarnja je akcija dobra za vaš mozak. Seksualni odnos ujutro potiče otpuštanje različitih hormona i neurotransmitera koji vas čine zdravijima i blagotvorno djeluju na koncentraciju. 

Spremnost - ujutro je vaše tijelo u potpunosti pripremljeno na seksualni odnos. Razine estrogena i testosterona su visoke pa je vaš libido u najboljoj poziciji.

Sreća - za vrijeme seksa otpuštaju se endorfini odnosno hormoni 'sreće'. Endorfini su zaslužni za bolje rapoloženje i zato se osjećate "sretnije" i opuštenije nakon vrhunca 

Stres - istraživanja su pokazala da jutarnji seks snižava stres i opušta vas. Klimaks na početku dana pomaže vam da se osjećate bolje tokom cijelog radnog vremena.

Vježbanje - može se računati kao jutarnja tjelovježba. Seksom možete sagoriti pet kalorija po minuti što je jednako kao šetnja. Što bi rađe ujutro? Mislimo da znate odgovor...

Volja - navečer možete biti jednostavno preiscrpljeni za seksualne odnose ili romantike. Na početku dana to nije slučaj pa će vam seksualno iskustvo biti još bolje. 

21.06.2018. 21:40:00
http://m.metro-portal.hr/jutarnji-seks-je-najbolji-pocetak-dana/112858/