objavljeno 14.07.2014. 12:15:00
SPEKTAKL

Još samo četiri dana do Medvedgradskih glazbenih večeri

Planinari i svi ljubitelji prirode i Medvednice znaju da šetnja od Šestinske crkve do Medvedgrada traje cca. sat vremena

Sjajan program Medvedgradskih glazbenih večeri
Sjajan program Medvedgradskih glazbenih večeri (Arhiva)

Ovog četvrtka, 17. srpnja, započinje trodnevno glazbeno putovanje na Medvedgradu, čija će vrata, svojim koncertom, otvoriti grupa Meritas. Publici će predstaviti svoj novi album pod nazivom „Gle", a cure su, ovom prilikom, najavile i svoju posebnu gošću - jedinstvenu Jelenu Radan! Sljedeći dan, 18. srpnja, na medvedgradsku pozornicu, izaći će Zoran Predin u društvu Damira Kukuruzović Django Group, dok će u subotu, 19. srpnja, program zatvoriti Tamara Obrovac Transhistria Quartet.

Organizatori, Centar za kulturu i film August Cesarec, Park prirode Medvednica i Menart BPM, poručuju da će odluku o prodaji dodatnih ulaznica donijeti u srijedu ujutro jer u slučaju nepovoljnog vremena koncerti će se održati u zatvorenim prostorima Medvedgrada, čiji je kapacitet manji od lokacije na otvorenom. Za sada je u pretprodaju pušteno svega 250 ulaznica za svaki koncert i ostalo ih je još vrlo malo.  

Program je ove godine dodatno obogaćen i šarmantnim akustičnim programom pod nazivom Akustika na kuli, čiju je vrijednost publika prepoznala, kupivši sve ulaznice u roku od 24 sata od kada su puštene u prodaju. U suradnji s akustičnim serijalom "Akustika" (muzika.hr), program će, u intimnoj atmosferi, ugostiti mlade hrvatske kantautorica, Queen of Sabe, Ninu Romić i Saru Renar, sat vremena prije početka glavnog programa.

Planinari i svi ljubitelji prirode i Medvednice znaju da šetnja od Šestinske crkve do Medvedgrada traje cca. sat vremena (4,2 km) uz važnu napomenu - ne skrećite s puta!

Do najzahtjevnije koncertne lokacije u Zagrebu tih dana će se moći doći i automobilom, no zbog vrlo ograničenog broja parkirnih mjesta osigurali smo i BESPLATAN minibus i to od početne stanice kod Šestinske crkve pa sve do Medvedgrada i natrag. Polasci će biti u 18:30, 19:00, 19:30, 20:00, 20:30 i 20:45, a povratak je planiran nakon svakog koncerta.

U prostore Medvedgrada ulazit će se od 19:00 gdje ćete sve do početka programa moći uživati u prelijepom pogledu na Zagreb kao i u priči koju pričaju ove očuvane i poviješću bogate zidine.

Koncerte ćete moći pratiti s drvenih klupica, jastuka, stepenica i zidića, a slobodno možete ponijeti i svoj jastuk, dekicu ili ribički stolčić te uživati u iznimnim glazbenim doživljajima s pogledom na Zagreb noću! Osim pozitivne energije i udobnih cipela ne zaboravite ponijeti vestu, jer na Medvednici i ljeti može biti prohladno.

Ovaj mali broj ulaznica, koji je za sada još uvijek u prodaji, možete kupiti online na www.ulaznice.hr te na ovlaštenim prodajnim mjestima; TISAKmedia, Integral Zagreb, Algoritam Profil Mozaik, Aquarius Records, Croatia Records i sva ostala prodajna mjesta koja možete pronaći u sustavu ulaznice.hr. Ove godine možete ostvariti i dodatnih 10% popusta na online kupnju ulaznica putem MasterCard-a i Maestro kartica.

Sve informacije pratite na:  

www.centarcesarec.hr

www.pp-medvednica.hr

bpm.menart.hr 

14.07.2014. 12:15:00
http://m.metro-portal.hr/jos-samo-cetiri-dana-do-medvedgradskih-glazbenih-veceri/86150/