objavljeno 16.11.2014. 20:02:00
HMM :)

Jeste li spremni za pravu ljubav?

Prava ljubav je opjevana i tražena, no jesmo li stvarno spremni za tako nešto ispunjavajuće? Pročitajte što nam obično stoji na putu

Prava ljubav je obično iza ugla
Prava ljubav je obično iza ugla (Arhiva)

Prava ljubav je ideal kojem teži većina žena, barem deklarativno, no znaju li što to u stvari znači i jesu li spremne za to? U slučaju da se prepoznajete u ovim natuknicama, trenutno sigurno niste spremni za tako nešto, što ne znači da nećete nakon što malo poradite na sebi.

Za početak, živite u prošlosti - i dalje pratite što radi bivši partner, razgovarate o njemu s prijateljicama, razmišljate o njemu, ljubomorni ste kad vidite na Facebooku njegove slike s drugim ženama ... možete vi govoriti što hoćete, ali još niste spremni ni za novu ljubav, a kamoli pravu.

>> Prava ljubav nalazi se dva puta u životu >>

Bježite od dobrih frajera? Dosadni su, predvidljivi i mislite da nemate što raditi s takvima? Ako su vam privlačni samo zločesti dečki, razmislite malo kamo to vodi i koliko ćete dugo još tako živjeti. Da, svaka bi žena jednom u životu trebala biti s lošim dečkom, no naglasak je na onom - jednom. 

>> 10 znakova prave ljubavi >>

I za kraj - sve dok mislite da morate i možete sve kontrolirati, prava ljubav neće doći niti blizu. Potreba za kontrolom rezultat je straha, a prava se ljubav bazira na uzajamnom povjerenju - koje vi još uvijek vrlo očito - nemate.

16.11.2014. 20:02:00
http://m.metro-portal.hr/jeste-li-spremni-za-pravu-ljubav/88443/