objavljeno 27.05.2014. 11:55:00
SCHENGENFEST 2014

Jeftinije na Schengenfest do 28. svibnja

Najbolji i najluđi festival ovog ljeta poziva vas na zagrijavanje u Tvornicu kulture 31. svibnja na Rock Am Factory

Zagrijavanje je u Tvornici
Zagrijavanje je u Tvornici (Schengenfest)

Željni ste dobre zabave? Želite na Schengenfest? Iskoristite ovu priliku jer samo  još dva dana, do 28. svibnja, svoje ulaznice možete kupiti po jeftinijoj cijeni od 60,50 eura, u što je uključeno i kampiranje.

Od lipnja u prodaju kreću i jednodnevne ulaznice, a organizatori upozoravaju da svoje ulaznice nipošto ne kupujete na mjestima koja nisu za to ovlaštena. Ulaznice možete kupiti na svim prodajnim mjestima Eventima te putem www.eventim.hr; www.entrio.hr ili putem www.kartoteka.si.

Sunce, glazba i pregršt dobre zabave, sve vas to očekuje od 1.- 3. kolovoza u Vinici na hrvatsko-slovenskoj granici. Ako ne znate gdje je Vinica, ma „vidi se" i iz satelita J http://www.maplandia.com/slovenia/crnomelj/vinica/. Festival koji se u prethodnih 5 godina razvio u najveći open air festival u Sloveniji, svake je godine sve bolji, sve više seksi i definitivno "sve provokativniji".

Ne možete dočekati? Čini vam se da će dva mjeseca do festivala trajati cijelu vječnost? Ne brinite!

Schengenfest će ove godine,  prvi put prije samog festivala, „ući" u Tvornicu kulture!

Svi koji u subotu, 31. svibnja, dođu na „Rock Am Factory", (kreativan naziv za gostovanje "Rock Am Klub" programa koji se inače održava u sve popularnijem Klubu), na kojem nastupaju KUNG FOO FIGHTERS, MADE IN IRON, KEIN ENGEL i AENIMA (tribute bendovi Foo Fightersa, Rammsteina, Iron Maidena i Toola), korak su bliže da osvoje 2 besplatne festivalske ulaznica i, naravno, uz dobro društvo korak su bliže dobrom vikendu!

Tvornica i Schengenfest vas časte jer žele da se usred  ljeta dobro zabavljate uz tisuće ljudi željnih odličnog ovogodišnjeg line upa;  Die Antwoord, H.I.M, 2CELLOS, Morcheeba, Djaikovski, Bajaga i Instruktori samo su neki od izvođača koji vas očekuju u  na ovogodišnjem „festu".

Ulaznice za „Rock Am Factory", dostupne su po cijeni od 40 kn u pretprodaji ili 50 kn na dan koncerta, a potražite ih na službenim prodajnim mjestima:

Tvornica kulture, Ljudevita Posavskog 1

Aquarius CD shop, Varšavska 1

ili putem sustava Entrio

Doći možete i na after, a cijena ulaznice bit će 20kn.

Sve informacije o programu pratite na stranici Tvornice kulture

27.05.2014. 11:55:00
http://m.metro-portal.hr/jeftinije-na-schengenfest-do-28-svibnja/85256/