objavljeno 10.04.2010. 22:33:00
VOJNI PROJEKT ILI?

Je li ovo zaista NLO iznad Velike Britanije?

POGLEDAJTE VIDEO: Nepoznati snimatelj uhvatio je kamerom nešto što liči na NLO i dva lovca RAF-a koja mu idu u susret

Je li ovo zaista NLO iznad Velike Britanije?
Je li ovo zaista NLO iznad Velike Britanije? (YouTube)

Na YouTubeu je osvanula još jedna snimka zasad neidentificiranog letećeg objekta kojemu su u susret krenula dva lovca britanskoga RAF-a. Video snimka traje 30-ak sekundi i prikazuje nešto što se čini kao pravi NLO, oblika tanjura kako lebdi iznad autoputa M5. Nekadašnji stručnjak za NLO-e ministarstva obrane Velike Britanije Nick Pope rekao je za The Sun kako je ovo jedna od najboljih snimaka koje je ikad vidio.

Iako su se odmah pojavili komentari kako se radi o vojnom projektu, što bi objasnilo prisutnost vojnih zrakoplova, Pope je rekao kako se tajni projekti obično ne testiraju tijekom dana. Naročito u tako prometnom području. Pope je uvjeren da se radi o pravom pravcatom NLO-u i da su dva lovca bila poslana da izvide situaciju jer je NLO primijećen na radarima. Ministarstvo obrane je potvrdilo da bi poslalo zrakoplove bez ustezanja čim bi se pojavila bilo kakva prijetnja iz zraka, ali nitko nije htio prokomentirati snimku koju je napravila zasad nepoznata osoba. 

Mnogi su skeptični i pitaju se zašto snimka traje samo 30 sekundi te zašto nije prikazan susret s zrakoplovima RAF-a. Bilo kako bilo, procijenite sami radi li se o namještaljci ili ne:

10.04.2010. 22:33:00
http://m.metro-portal.hr/je-li-ovo-zaista-nlo-iznad-velike-britanije/37561/