objavljeno 12.11.2012. 03:47:00
SAPUNICA

Je li druga ljubavnica kriva za ostavku Petraeusa

Bivši visoki časnik američke vojske i direktor CIA-a David Petraeus našao se usred skandala koji mu je uništio karijeru

Uzalud mu čvarci i odlikovanja
Uzalud mu čvarci i odlikovanja (Arhiva)

David Petraeus, bivši direktor CIA-e koji je neočekivano podnio ostavku u četvrtak, vjerojatno sjedi negdje sam i lupa glavom u zid, jer nakon što svi detalji afere izađu na vidjelo, teško da će ga itko poželjeti za kolegu, šefa, prijatelja ili ljubavnika.

Naime, kako iz američkih službi informacije cure otprilike kao i iz našeg DORH-a, saznalo se da su e-mailovi Petraeusove ljubavnike i koautorice njegove biografije, Paule Broadwell zapravo prijetnje jednoj drugoj ženi, koja također nije Petraeusova supruga.

Petraeus je, nakon što je u petak pukla afera, izjavio da je počinio grešku stupivši u izvanbračnu vezu nakon 37 godina braka, no izgleda da je stupio u barem dvije istovremeno, a kako je Paula Broadwell profesionalni vojnik, nije teško zamisliti njene prijetnje drugoj ljubavnici svog ljubavnika za koju je saznala.

Obamina oporba se smije i postavlja sve neugodnija pitanja o tome kako je FBI to sve shvatio tako kasno, nakon što je istraga započeta pred nekoliko mjeseci nakon što je sigurnosni sustav CIA-inih računala bio kompromitiran.

 

12.11.2012. 03:47:00
http://m.metro-portal.hr/je-li-druga-ljubavnica-kriva-za-ostavku-petraeusa/74816/