objavljeno 09.10.2014. 20:01:00
HMM

Izlazite li s krivim muškarcima?

Ako idete na spojeve zbog spojeva samih, definitivno izlazite s krivim ljudima i trošite vrijeme na likove s kojima nemate puno zajedničkog

Je li on pravi?
Je li on pravi? (Arhiva)

Kako pronaći pravog partnera? Iskreno, nemamo pojma ... mogli bi vam dati tisuću savjeta od kojih niti jedan neće biti upotrebljiv u vašem slučaju, no ono što možemo je pomoći vam da procijenite da izlazite s krivim.

Ako idete na spojeve zbog spojeva samih, definitivno izlazite s krivim ljudima i trošite vrijeme na likove s kojima nemate puno zajedničkog. Bolje je prošetati po parku nego sjediti u restoranu s tipom po peti put i pitati se što vam je to brebalo.

>> Mi znamo gdje su svi cool dečki >>

Vrlo blizu ovakvom ponašanju je i drastičnija varijanta, kad izlazite s muškarcima ponašajući se kao da vam je to posao. Ne, pravog partnera nećete pronaći na način da izađete sa što više njih i onda njihove karakteristike uklapate u svoju križaljku.

Za kraj, ako izazite s tipom koji "ima potencijala" ... to je najbolji znak da ste pomalo očajni i da vas je strah da ne ostanete sami. Što mislite, hoće li vam biti bolje s likom koji će vas razočarati tri puta dnevno ili samoj? 

>> 8 stvari koje žene čine nesigurnima >>

09.10.2014. 20:01:00
http://m.metro-portal.hr/izlazite-li-s-krivim-muskarcima/87706/