objavljeno 19.02.2008. 20:55:56

Ivanišević izbačen iz stana?

Bivši tenisač i voditeljica RTL-ove emisije ‘Exkluziv’ uhvaćeni u preljubu

Goran Ivanišević živi s nevjenčanom suprugom Tanjom Dragović, a tajno se viđa s 12 godina mlađom Vanjom Halilović
Goran Ivanišević živi s nevjenčanom suprugom Tanjom Dragović, a tajno se viđa s 12 godina mlađom Vanjom Halilović (Index)

Trač koji je bio aktualan 2006. godine, dobio je službenu potvrdu. Bivši tenisač Goran Ivanišević i voditeljica RTL-ovih showbiz emisija ‘Exkluziv’ i ‘Exkluziv Fashion’ Vanja Halilović  u tajnoj su ljubavnoj vezi. Ekipa tjednika Extra otkrila je kako se dvoje ljubavnika tajno sastaje u stanu u centru Zagreba, koji je, navodno, u vlasništvu Vanjine rođakinje.

Dvoje ljubavnika, piše Extra, na Valentinovo su u tom stanu proveli zajedno dva sata. Prva je iz stana izašla Vanja i odjurila u nepoznatom smjeru u svom Peugeotu 207, a nekoliko minuta kasnije izašao je i Goran koji se odvezao svojim Porsche Cayenneom. Par se ponovno našao nekoliko dana kasnije, ali ovaj put sastanak je trajao puno kraće. Scenarij je opet bio isti. Iz stana je prvo izašla plavokosa voditeljica, a nekoliko minuta nakon nje Ivanišević. Extra također donosi detalje o novoj hrvatskoj zabranjenoj ljubavnoj priči.

Tako tvrde da je Vanja 14. veljače zbog dugog ostanka u stanu zaradila kaznu za parkiranje. Ivanišević je, pak, prije nego što se sa sastanka s ljubavnicom vratio u stan u kojem živi s nevjenčanom suprugom Tatjanom Dragović i njihovo dvoje djece, iz prtljažnika izvadio sportsku torbu. To mu je vjerojatno bio ‘alibi’ za izbivanje od kuće. Neki mediji su izvijestili kako se nakon objave fotografije tenisač posvađao s bivšom manekenom Tatjanom, nakon čega ga je ona izbacila iz njihovog zajedničkog stana.

Tajna adresa- Vanja Halilović i Goran Ivanišević sastajali su se u stanu koji se nalazi na zagrebačkom Trgu Marka Marulića.
- Tanja Dragović i bivši tenisač roditelji su petogodišnje Amber Marije i nekoliko mjeseci starog Emanuela.

 Gorana su pri izlasku iz stana dočekali fotografi pa se on razbjesnio, uzeo palicu i počeo udarati po fotoaparatu Storyjevog paparazza Borisa Beribaka. Cijeli slučaj prijavljen je i policiji. Glasnogovornica RTL televizije Vedrana Ivić demantirala je glasine da će zbog ovog skandala Vanja Halilović dobiti otkaz na RTL-u.    (METRO)

19.02.2008. 20:55:56
http://m.metro-portal.hr/ivanisevic-izbacen-iz-stana/3206/