objavljeno 22.02.2008. 00:31:24

I Tanja razmišlja o odlasku iz Hrvatske

Bivša manekenka navodno ne namjerava oprostiti suprugu

Tanju i Gorana u svakom slučaju očekuje razgovor, barem oko podjele imovine i skrbništva nad djecom
Tanju i Gorana u svakom slučaju očekuje razgovor, barem oko podjele imovine i skrbništva nad djecom (Dragan Matić/CROPIX)

Velika afera čiji su protagonisti slavni tenisač Goran Ivanišević i TV voditeljica Vanja Halilović, svakodnevno dobija nove obrise. Prema pisanju tjednika Glorije, Tanja Dragović, Goranova nevjenčana supruga, nakon što ga je izbacila iz zajedničkog stana, također razmišlja o odlasku iz Hrvatske. Prema pisanju tjednika, Tanjini prijatelji su izjavili da im je bivša manekenka kazala kako su ona i Goran završena priča, te mu nema namjeru oprostiti preljub.

Prema navodima susjeda, kada je saznala za fotografije i reportažu o preljubu supruga, Dragović je odmah nazvala supruga i suočila ga s činjenicama. Prema napisima nekih medija, Goran je priznao aferu s Vanjom Halilović i molio suprugu za oprost. Šokirana je manekenka umjesto oprosta suprugu pokazala izlazna vrata, a Ivanišević je uskoro stan i napustio. Ostalo je poznato.

Izvan HrvatskePrema navodima prijatelja, Tanja se osjeća dobro i razmišlja o preseljenju u inozemstvo, no odlučit će, kažu, ono što bude najbolje za njezinu djecu.
Goran Ivanišević se vjerojatno nalazi u Münchenu.
Po izlasku iz stana, Goran je vidio fotografa Borisa Beribaka, uzeo mu fotoaparat i potom ga razbio. Beribak je cijeli slučaj prijavio policiji, a Ivanišević se uputio izvan granica Hrvatske. Neki tvrde da se trenutačno nalazi u Monte Carlu, dok je izvjesnije kako se nalazi u Münchenu.

Kakav god da bude završetak priče, supružnike, iako nisu u formalnom braku, nužno očekuje poduži razgovor kojim će ustanoviti skrbništvo nad djecom, kao i podjelu zajedničke imovine. Prema zakonu, njihova se zajednica tretira kao bračna a to se odnosi i na imovinu stečenu u braku. Vanja Halilović pak ne daje izjave za medije, a neke je poslovne dogovore i otkazala. Njezina matična televizija RTL demantirala je najave kako će voditeljica dobiti otkaz. (Metro) 

22.02.2008. 00:31:24
http://m.metro-portal.hr/i-tanja-razmislja-o-odlasku-iz-hrvatske/3354/