objavljeno 07.09.2023. 14:50:00
COOL

Huawei najavljuje nove nosive uređaje 14. rujna u Barceloni

Mnogi mediji već bruje o brojnim novim izdanjima Huawei pametnih satova od u narednom kvartalu koja bi trebala prezentirati jedinstvene nove značajke koje bi mogle iznenaditi industriju

Stižu brojne inovacije
Stižu brojne inovacije (Huawei)

Dok se velika imena tehnološke industrije pripremaju za očekivana lansiranja proizvoda krajem godine, tehnološki div Huawei najavljuje veliki broj novih inovativnih nosivih uređaja na nadolazećem eventu predstavljanja u Barceloni.

Kao što je objavljeno na službenim Huawei Mobile društvenim mrežama, lansiranje će se održati 14. rujna 2023. s temom 'Fashion Forward', nagovještavajući fokusiranost branda na premošćivanje granica tehnologije i stila, uz obilježavanje 10. godišnjice uspješnog poslovanja u segmentu nosivih pametnih uređaja.

Mnogi mediji već bruje o brojnim novim izdanjima Huawei pametnih satova od u narednom kvartalu koja bi trebala prezentirati jedinstvene nove značajke koje bi mogle iznenaditi industriju. Zajedno s lansiranjem novih proizvoda, Huawei će prezentirati svoju nadolazeću globalnu proizvodnu strategiju koja će također napraviti značajan zaokret u industriji nosivih uređaja.

Huawei je možda jedan od rijetkih brendova koji su bili pioniri na tržištu, premošćujući granice između pametnih i tradicionalnih luksuznih satova, spajajući elemente i jednog i drugog svijeta ponajprije u dizajnu. HUAWEI WATCH Ultimate je ranije ove godine postao primjer te strategije, a očekuje se da će nadolazeća lansiranja podići ovu filozofiju dizajna, u skladu s temom 'Fashion Forward'.

Ako je najava točna, Huawei se sprema predstaviti revolucionarne značajke praćenja zdravlja koje bi mogle promijeniti način na koji razmišljamo o nosivim uređajima, donoseći veću preciznost u praćenju otkucaja srca putem AI učenja i poboljšavajući značajke za fitness, zdravlje žena, spavanje i još više toga.

Dok Huawei slavi svoju 10. godišnjicu na europskom tržištu nosivih uređaja, pozornost se usmjerava na event u Barceloni 14. rujna, gdje se očekuje da će Huawei ponovno postaviti trendove u tehnologiji i modi, te dodatno učvrstiti svoje vodstvo u području nosivih uređaja.

 

07.09.2023. 14:50:00
http://m.metro-portal.hr/huawei-najavljuje-nove-nosive-uredjaje-14-rujna-u-barceloni/143739/