Horoskop

Škorpion

škorpion

Mjesečni horoskop - 01.09.2019. do 30.09.2019.

LJUBAV: Doći ćete u napast da iskoristite dobru narav osobe do koje vam je stalo u nekim situacijama tijekom rujna, no suzdržite se od takvih djela. Naime, moglo bi vam se jako brzo obiti o glavu, jer osoba nije toliko naivna koliko možda nekad izgleda. S ostatkom obitelji budite u korektnim odnosima, i nemojte se niti slučajno petljati u stvari koje nisu vaša briga, na taj bi se način lako mogli uvući u dugotrajne i neugodne odnose s ljudima do kojima vam zapravo nije niti stalo.

POSAO: Vaši prijatelji Ovnovi i Jarci trebaju pomoć, ali ne znaju je primiti. Stoga, na vama je da smislite način kako ćete napraviti dobru stvar, a da to baš i ne izgleda tako. Što se tiče kolega i partnera na poslu, bit ćete iznenađeni prekidima i odgodama ideja ili poslova započetih u svibnju i lipnju. Škorpioni rođeni u listopadu trebali bi ostati skeptični prema događajima na poslovnom planu kako se ne bi nepotrebno zaletili u nešto što nećete moći kontrolirati.

ZDRAVLJE: Iako vam je ljeto prošlo u redu, sredina rujna mogla bi donijeti manje neugodnosti koje treba odmah riješiti.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dva hita za vruće ljeto - prva knjiga iz serijala Priče o dvorcima i zamcim - Romansa u zaboravljenom zamku Tesse Dare i čarobni nastavak serijala Briar U - Ponuda Elle Kennedy!

Ovaj bestseller ne smijete propustiti, a knjigu naručite na stranicama Naklade Neptun po najboljim cijenama!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sudbinu možete provjeriti kod tarot stručnjaka i astrologa na broju 064/561-165, cijena poziva je 3,49 kn/min s telefona i 4,78 kn/min s mobitela (Usluge pruža : Maratela mreže d.o.o., 072/700700, +18)

Pratite Metro portal na Facebooku i Twitteru.

Pročitajte Veliki godišnji horoskop za 2019 i

Škorpion - godišnji horoskop za 2019.

 Veliki godišnji kineski horoskop za godinu Svinje

Ako ste nešto sanjali, pomoći će vam naša Sanjarica, sanovnik, tumač snova

Mjesečeve mijene u 2019. godini