objavljeno 01.02.2019. 14:01:00
NOVOSTI

Honor 10 Lite dostupan u Hrvatskoj

Tehnologija umjetne inteligencije kod telefona HONOR 10 Lite poboljšava snimanje selfija prepoznavanjem osam scenarija

HONOR 10 Lite dizajniran je za najbolje selfije
HONOR 10 Lite dizajniran je za najbolje selfije (Honor)

HONOR 10 Lite, elegantan selfie pametni telefon, dostupan je u Hrvatskoj za 1.899 kuna. S 24-megapikselnom kamerom pogonjenom umjetnom inteligencijom i konfiguracijama vrhunskih performansi, HONOR 10 Lite dizajniran je za najbolje selfije. Uz EMUI 9.0 i Android 9, HONOR 10 Lite također privlači poglede sa svojim sjajem gradijentnih boja i malim usjekom/notchem u obliku kapljice.

HONOR 10 Lite pametnim fotografiranjem omogućuje savršene selfije

Prateći našu predanost fotografiji selfija s telefonima HONOR 9 Lite i HONOR 10, HONOR 10 Lite dodatno pomiče granice. Tehnologija umjetne inteligencije kod telefona HONOR 10 Lite poboljšava snimanje selfija prepoznavanjem osam scenarija1 u stvarnom vremenu. Algoritam koji pokreće umjetnu inteligenciju (AI) trenutno prepoznaje različite vrste scena, omogućujući kameri da poboljša značajke lica i pozadinu mijenjanjem vremena ekspozicije. Podržan s 3D prepoznavanjem lica i AI beauty funkcijama, uređaj može prilagoditi efekte uljepšavanja prema vašoj dobi, spolu i boji kože, što znači da vaša ljepota blista na svakom snimku.

Kao i njegovi prethodnici, HONOR 10 Lite upija više svjetla u uvjetima slabog osvjetljenja zahvaljujući 4-u-1 tehnologiji svjetlosne fuzije. 3D portretno osvjetljenje nudi pet različitih svjetlosnih efekata, čineći svaku fotografiju prikladnom za naslovnicu.

Budite u stilu uz sjajan dizajn telefona HONOR 10 Lite

Pozadina telefona HONOR 10 Lite izrađena je od osam slojeva svjetlucavog materijala za blistav vizualan efekt. Živahne gradijentne boje uključuju novu nebesko plavu i svjetlucavo crvenu boju te klasične safirno plavu i ponoćno crnu boju. Ovaj je izbor boja inspiriran svjetlošću i bojom neba u različita doba dana.

Nebesko plava utjelovljuje prirodni sjaj i boju čistog neba, s efektom progresije blještavila koji prelazi iz svijetlo sive u plavu boju. Inspirirana prirodnim svjetlom u sumrak i zoru, svjetlucavo crvena boja dočarava zalazak sunca koji prelazi iz svijetlo crvene u tamno crvenu nijansu. Uz ovaj raspon zadivljujućih boja, HONOR 10 Lite dolazi s nevjerojatnim 6,21-inčnim FullView HD zaslonom i malim usjekom/notchem u obliku kapljice koji povećava odnos između zaslona i kućišta na više od 90 %.

HONOR 10 Lite sa 3 GB radne i 64 GB interne memorije sada je dostupan i u Hrvatskoj po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 1.899 kuna.

1 Osam scenarija uključuje plavo nebo, zelenilo, cvijeće, plažu, nastup na sceni, noć, unutrašnjost i snijeg.

>> Pratite vijesti iz Hi Tech rubrike na Facebook stranici Hi Tech by Metro Portal i na Instagramu >>

01.02.2019. 14:01:00
http://m.metro-portal.hr/honor-10-lite-dostupan-u-hrvatskoj/116714/