objavljeno 17.04.2018. 10:29:00
KONFERENCIJE

HitIt.Digital konferencija u suradnji s udrugom Crveni nosovi

Na konferencij nas očekuju i brojna druga zanimljiva predavanja, primjerice, poput drukčije primjene Google Analyticsa, a bit će i riječi o budućnosti digitalnih agencija

Digital i Crveni nosovi
Digital i Crveni nosovi (Arhiva)

HitIt.Digital konferencija organizira se već treću godinu uzastopno, a održat će se 26. travnja 2018. u prostorijama Kraš Auditoriuma.

Cilj konferencije je pokazati nova dostignuća u Google AdWordsu i Google Analyticsu.

Gost predavač konferencije  je Alessia Scarpellini koja radi u Googleu na mjestu Audience Product Specialista, a koja će u svome predavanju govoriti o rješenjima Google Audience koja mogu pomoći da se kampanja poveže s potencijalnim kupcima na pravom mjestu, u pravo vrijeme i s pravom porukom.

Na konferencij nas očekuju i brojna druga zanimljiva predavanja, primjerice, poput drukčije primjene Google Analyticsa, bit će i riječi o budućnosti digitalnih agencija s obzirom na rastući trend automatizacije digitalnih marketinških kampanji kroz strojno učenje i umjetnu inteligenciju, kao i različitim strategijama Analytics, AdWords i CRM alata, itd.  

Konferenciju će svojim predavanjem zatvoriti Miroslav Varga, Google stručnjak i jedan od tek nekolicine Google AdWords certificiranih trenera u Google Adriatics regiji te SEM u tvrtki Escape.  

Misija, motivacija CRVENIH NOSOVA klaunova doktora je donijeti osmijeh i životnu radost tamo gdje su prisutni tuga, strah i bol. Kako je igra najbolji način komunikacije, poglavito u stresnim situacijama, klaunovidoktori svojim gegovima unose u bolničko okruženje novi način komunikacije s djecom bolesnicima i pokušavaju im otkloniti pažnju od bolesti i straha, donoseći im svijet igre, smijeha i radosti.

Za sve informacije i prijave na konferenciju kliknite na www.hitit.digital.

17.04.2018. 10:29:00
http://m.metro-portal.hr/hitit-digital-konferencija-u-suradnji-s-udrugom-crveni-nosovi/111569/