objavljeno 15.10.2011. 17:22:34
NIJE MU DOSTA...

Harold Camping ponovno najavljuje smak svijeta - ovoga puta 21. listopada

Iako se prilično izblamirao tvrdeći da će smak svijeta biti 21. svibnja ove godine - Harold Camping ponovno najavljuje apokalipsu

Ove je godine već najavljivao smak svijeta jumbo plakatima
Ove je godine već najavljivao smak svijeta jumbo plakatima (Wikipedia)

Devedesetogodišnji evangelistički propovjednik iz Kalifornije nekoliko puta je najavljivao apokalipsu, ali usprkos tome ne odustaje od proricanja, te je nagovijestio da će u petak, 21. oktobra vjernici krenuti put neba, a pakao će se spustiti na zemlju a nevjernici će ostati boriti se za živote.

"Možemo biti sigurni da će svijet biti uništen 21. listopada", poručio je Camping, prenose američki mediji.

Prema njegovim riječima, globalna ekonomska kriza, nemiri na Bliskom istoku, glad u Africi i prirodne nepogode su predznaci da je sudnji dan jako blizu.

Podsjetimo, nakon što je prošli put "iznevjerio svoje sljedbenike" pogrešnim proračunom, Camping se ispričao i rekao da je pogriješio pri izračunavanju dana. 

Njegova nezavisna svećenička služba potrošila je milijune dolara na emisije, reklamne plakate i vozila objavljujući njegovo proročanstvo. Neki od njegovih sljedbenika donirali su svoje životne ušteđevine, a neki su čak i podijelili sve što posjeduju očekujući apokalipsu.

15.10.2011. 17:22:34
http://m.metro-portal.hr/harlod-camping-ponovno-najavljuje-smak-svijeta-ovoga-puta-21-listopada/64370/