objavljeno 17.05.2017. 11:33:31
FESTIVALI

Graffiti na Gradele objavili lineup prvog dana

Svi znamo da High 5 svoje godišnje odmore već godinama planira u datumima kada se održava Graffiti na Gradele, a ove godine na kolektivni godišnji dolazi cijela Triestri banda

Lineup prvog dana je tu
Lineup prvog dana je tu (Arhiva)

Spremite se za trap invaziju! Graffiti na Gradele objavili su glazbeni line up prvog dana, a globalno zatopljenje mala je beba naspram vruće atmosfere koja se sprema u Bolu 28. srpnja. Svi znamo da High 5 svoje godišnje odmore već godinama planira u datumima kada se održava Graffiti na Gradele, a ove godine na kolektivni godišnji dolazi cijela Triestri banda!

Uz trap lordove, u Bolu će nastupiti Kuku$i i Buntai, a što nas čeka među zidovima Bijele kuće znaju svi koji su nedavno u Tvornici svjedočili 33 dominaciji. DJ pultove do jutra će držati dugokosi kvartet Niki Peducci, Nina Davis, Kuna i VRH.

High 5 - „Mama napokon sam uspio"

Za zidove Bijele kuće i ove godine zaduženi su dugogodišnji prijatelji festivala - Chez, Sarme, Royal i Casino, a to su tek prvi od mnogobrojnih najavljenih graffiti i street art imena.

Dobitnici nagrade Ambasador za najbolji boutique festival u Bol na Braču već šestu godinu dovode najbolje regionalne graffitere, a da su ta tri dana najvažnija u sezonu dokazuje i prošlogodišnji rekordan broj posjetitelja. U sklopu Bolskog lita i uz potporu Centra za kulturu Bol i ove će godine od 27. do 29. srpnja Graffiti na Gradele biti najvažnija stanica brojnih graffitera, street art umjetnika, dizajnera, glazbenika, DJ-eva, skatera i svih posjetitelja koji jedva čekaju ponoviti prošlogodišnju atmosferu brčkajući se u plićaku predivne plaže udaljene tek nekoliko metara od festivalske lokacije.

Graffiti na Gradele - Highlights 2016

Nakon svih zimskih aktivnosti koje su uključivale velika druženja u Studentskom centru i Tvornici, manja u Swankyju i splitskoj Kocki te veliki Block Party u Vintageu u partnerstvu s Ferragosto Jamom, do središnjeg eventa na otoku odbrojavamo dvoznamenkasti broj dana.

DRUŠTVENE MREŽE I KONTAKT

Facebook

Instagram

Tumblr

Graffiti na Gradele 2017

17.05.2017. 11:33:31
http://m.metro-portal.hr/graffiti-na-gradele-objavili-lineup-prvog-dana/104987/