objavljeno 14.07.2012. 17:14:00
SFF

Gosti iz Sarajeva spuštaju se u Dubrovnik

Među gostima će biti i proslavljeni britanski glumac Jeremy Irons, potvrdili su iz organizacije Sarajevo Film Festivala

Sarajevo Film Festival tradicionalno se spušta na more
Sarajevo Film Festival tradicionalno se spušta na more (Arhiva)

Gosti 18. Sarajevo Film Festivala (SFF) koji se završava večeras od nedjelje pa do utorka 17. srpnja će boraviti u Dubrovniku a među njima će biti i slavni britanski glumac Jeremy Irons, potvrđeno je u subotu iz direkcije SFF-a.

Kako je najavio direktor SFF-a Mirsad Purtivatra dubrovački susret je u suradnji s hotelom "Rixos libertas" zamišljen kao druženje filmskih profesionalaca i uzvanika koji su bili gosti festivala u proteklih sedam dana.

Kako stoji na web stranici SFF-a, bilo je planirano da dubrovačka publika vidi i neke od filmova prikazanih na SFF-u no od toga ipak neće biti ništa jer je, kako se ističe, taj dio programa u zadnjem trenutku otkazan.

"Izuzetno nam je žao da građani i gosti Dubrovnika ove godine neće vidjeti filmske projekcije koje su bile planirane, budući da je cjelokupni program otkazan od Grada Dubrovnika u zadnjem trenutku. No, veseli nas činjenica da su nam pomogli brojni sponzori, partneri i prijatelji, koji su bili odlučni da i ove godine nastavimo tradiciju posjete Dubrovniku, našem gradu prijatelju. Stoga, duboko vjerujem da projekat 'Dubrovnik Film Meeting' ima budućnost i da će se uspješno i s punim programom realizirati već iduću godinu", izjavio je Purivatra.

14.07.2012. 17:14:00
http://m.metro-portal.hr/gosti-iz-sarajeva-spustaju-se-u-dubrovnik/72610/