objavljeno 22.12.2014. 23:01:00
PRIPAZITE

Glavni razlozi nedostatka seksa kod žena

Intima je ženama izuzetno važna u vezi, pa upravo iz tog razloga vrijedi se podsjetiti koji su najčešći razlozi da seksa nema dovoljno

Fali vam seksa? Pripazite na ove
Fali vam seksa? Pripazite na ove "sitnice" (Shutterstock)

Nedostatak seksa pogađa oba partnera, a iako se muškarci češće žale zbog toga, ni ženama nije ništa lakše - njima seks nije samo gimnastika u krevetu nego potvrda intimnosti među partnerima, što im je još važnije.

Zašto ga nema dovoljno? Pa, za početak, tehnologija u spavaćoj sobi jedan je od najvećih ubojica seksa u zadnje vrijeme, stoga, mobitele, tablete i ostale gadgete ostavite u dnevnoj sobi prije odlaska u krevet.

>> Kako prepoznati ženu kojoj nedostaje seksa >>

Ni natrpan raspored s obavezama na poslu i oko djece ne pomaže u jačanju intimnosti, tako da je nakon ludog i napornog dana najbolje uvaliti se u toplu kupku s par kapi lavande koja će vas opustiti i ubaciti u pravo raspoloženje.

>> Horoskop apstinencije - kako se ponašaju znakovi horoskopa kad nema seksa >>

Nesigurnost u vlastiti izgled i stalno prigovaranje na svoje fizičke karakteristike em će vas ubaciti u laganu depresiju, em će partnera natjerati da i on tako počne gledati na vas, a tada je stvarno gotovo sa seksom. 

>> Kako znati da vam hitno treba seks >>

Za kraj, ako se njemu nekad ne da, a vi ste nekim čudom raspoloženi, nemojte to odmah smatrati znakom da vam je nevjeran i početi ga ispitivati kao CIA - čovjeku se danas ne da, sutra hoće, sigurno ...

22.12.2014. 23:01:00
http://m.metro-portal.hr/glavni-razlozi-nedostatka-seksa-kod-zena/89150/