objavljeno 07.04.2014. 16:54:00
PREDSTAVLJANJE

GeForce Experience i Maxwell arhitektura unapređuju gaming

GeForce Experience aplikacija koristi GPU unutar stolnih i mobilnih računala kako bi ubrzala druge aplikacije koje obično zahtijevaju dodatne uređaje

NVIDIA je predstavila novitete
NVIDIA je predstavila novitete (NVIDIA)

Tvrtka NVIDIA koja se tradicionalno vezuje za grafičke procesore je ovog tjedna u Zagrebu predstavila GPU-ove s novom Maxwell arhitekturom dizajniranom da osigura potpuno novi vizualni doživljaj ne samo gejmerima, već i mobilnim entuzijastima i zaljubljenicima u automobile.

Svi proizvodi ove tvrtke povezani su u aplikaciju koja se zove GeForce Experience. Ova aplikacija se preuzima besplatno i dizajnirana je tako da optimizira performanse igara i omogući korisnicima da snime svoju igru na servise kao što je Twitch.

GeForce Experience aplikacija koristi GPU unutar stolnih i mobilnih računala kako bi ubrzala druge aplikacije koje obično zahtijevaju dodatne uređaje i kojima je potrebno više snage za pokretanje. Također, ona funkcionira bez narušavanja vizualnog iskustva i postavlja sve funkcije na jedno mjesto.

Čini se kao da ova tvrtka iz Santa Clare razvija različite tehnologije i značajke koje će dovoditi korisnike GeForcea na platformu koja se konstantno širi i unapređuje u skladu sa značajkama koje GeForce nudi.

Prisutni su imali priliku pogledati kako radi jedan stolni PC specijalno dizajniran za gejming entuzijaste. Ovo računalo je imslo GeForce Experience i bilo je povezano na G-Sync monitor. Takav jedan paket najbolje objašnjava pristup tvrtke NVIDIA gamingu i treba ga uskoro očekivati i u Hrvatskoj.

07.04.2014. 16:54:00
http://m.metro-portal.hr/geforce-experience-i-maxwell-arhitektura-unapredjuju-gaming/84265/