objavljeno 26.06.2021. 14:01:00
FROOOM

FROOOM! filmska revija u Art Parku

Pozivamo Vas na premijeru FROOOM! filmske revije u Art Parku, s 20 filmova u 100 minuta programa

Frooom filmska revija
Frooom filmska revija (Arhiva)

Zavalite se udobno u jednu od dostupnih ležaljki na travnjaku i uživajte s nama u odličnom programu i druženju u kinu na otvorenom Art Parka Zagreb, na Ribnjaku u nedjelju 27.6.2021. uporedo s romantičnim zalaskom sunca, s početkom u 21 sat. Prošle godine smo zbog pandemije imali nešto manje radionica, ali smo ipak napravili vrhunske filmove na koje smo vrlo ponosni, i koji će nakon Revije krenuti u svoj međunarodni festivalski život.
Na FROOOM! filmskoj reviji  u ovu nedjelju prikazujemo filmove koji su kreirani na FROOOM! radionicama u Zagrebu, Rijeci i Koprivnici u 2020. godini, a  koje su osmislili, producirali, snimili, a uglavnom i montirali mladi FROOOM! autori i autorice između 7 i 16 godina.

Da bi uspješno doprinijeli povezanijem i koordiniranijem djelovanju na području medijske pismenosti u Republici Hrvatskoj, FROOOM! filmska revija će se održati u suradnji s ESF projektom čiji su partneri i Bacači Sjenki - Medijsko obrazovanje je važno.MOV, UP.04.2.1.06.0047.

Projekt Medijsko obrazovanje je važno.MOV usmjeren je na provedbu istraživanja te na dokazima utemeljenog zagovaranja u području medijske pismenosti - ključne pismenosti našeg doba. -- FROOOM! reviju filmova sufinancirala je Europska unija iz Europskog socijalnog fonda. Sadržaj ove najave je isključiva odgovornost nestranačke udruge Gong i Bacača Sjenki.

Podrška FROOOM! radionicama: Hrvatski audiovizualni centar, Društvo hrvatskih filmskih redatelja, Agencija za elektroničke medije, Grad Zagreb, Općina Gradec i Zagrebačka županija, Grad Split i Split Parking, Grad Koprivnica i Koprivničko-križevačka županija, Grad Rijeka i Primorsko-goranska županija te Zaklada Kultura nova i Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva.

26.06.2021. 14:01:00
http://m.metro-portal.hr/frooom-filmska-revija-u-art-parku/132820/