objavljeno 29.10.2018. 16:29:00
NAJAVE

Flesh prije Armored Saint u Močvari

Ulaznice su u prodaji po cijeni od 100 kn u pretprodaji, odnosno 120 kn na dan koncerta

Flesh zagrijava...
Flesh zagrijava... (Arhiva)

Zagrebačka metal trojka Flesh nastupit će kao predgrupa legendarnim Armored Saint u klubu Močvara 10. studenog.

Flesh - „Vermin Terror"

Uska koža, teški metal, krvavi riffovi i bestijalno zavijanje - to je ukratko Flesh.. Godina 2014. označila je prekretnicu jer su tada objavili debitantski album «Flesh» i pobijedili na band battleu gdje su nastupali uz Huntress i Battlecross te si osigurali nastup na kultnom festivalu - Metaldays 2015. Sljedeće sezone objavljuju spot za pjesmu „Vermin Terror"s kojim šokiraju metal fanove, bilježe nastup na 1. Valhalla Metal festivalu i finiširaju video za „Hammered Down". Novinari o njima pišu da su dokaz kako heavy metal i dalje živi na našim prostorima, budući da ih odlikuju brutalni riffovi i solaže, pjevač iznimnih vokalnih sposobnosti te bubnjar koji razvaljuje bubanj.  

Flesh - „Hammered Down"

Predvođeni John Bushom, jednim od najcjenjenijih metal vokala uopće, koji je jedno vrijeme bio i frontman legendarnih Anthraxa, Armored Saint dolaze u Močvaru nakon više od 35 turbulentnih godina. Motiv turneje album je "Symbol Of Salvation", njihovo četvrto studijsko izdanje nakon kojeg su prestali s radom do 1999. godine. Album je ujedno I posljednji autorski rad originalnog gitarista Davea Pricharda koji je preminuo od leukemije prije početka snimanja. U Zagrebu će Armored Saint 10. studenog odsvirati svoje kultno izdanje u cijelosti, ali i kroz podugačku set listu podsjetiti na sve ostale ključne momente bogate karijere.

Armored Saint - "Last Train Home"

Ulaznice su u prodaji po cijeni od 100 kn u pretprodaji, odnosno 120 kn na dan koncerta. Službena prodajna mjesta su Dirty Old Shop (Tratinska 18), Rockmark (Berislavićeva 13), Aquarius CD Shopu (Varšavska 13), prodajna mjesta Eventima i online www.eventim.hr

29.10.2018. 16:29:00
http://m.metro-portal.hr/flesh-prije-armored-saint-u-mocvari/115125/