objavljeno 10.02.2014. 13:01:00
WTF?!

Flappy Bird manija izludjela programera

Neki se ljudi ne mogu nositi s uspjehom, pa je tako Dong Nguyen povukao s AppStora igricu Flappy Bird koja mu je donosila 50 tisuća dolara dnevno

Flappy Bird ludilo ide dalje?
Flappy Bird ludilo ide dalje? (Screenshot)

Flappy Bird, igrica koja je vjerojatno najzaraznija na svijetu i koja je svom programeru, Vijetnamcu Dong Nguyenu donosila po 50 tisuća dolara dnevno završila je svoj život na AppStoru.

Nguyen se nije mogao nositi s pritiskom medija i igrača, barem sam tako kaže, pa je igricu povukao iz prodaje i tko je skinuo do sinoć u 20 sati, skinuo je, ostali mogu samo gledati ljude oko sebe kako pokušavaju progurati ptičicu kroz cijev.

Ma kako to sve nama izgledalo stupidno, ne bismo željeli biti u Nguyenovoj koži jer je nakon povlačenja igrice njegov Twitter profil zasut hejterskim porukama i prijetnjama smrću u gotovo svakom tweetu.

Što je u cijeloj priči najsmješnije, čovjek se bavi izradom igara već deset godina i sad kad je pogodio zlatnu žilu ne može se nositi s pritiskom? Hmmm ... 

Sve u svemu, Flappy Birda nema, no ne sumnjamo da će klonovi nastati brzinom svjetlosti, a u međuvremenu je ludilo prešlo na novu razinu - polovni telefon s instaliranim Flappy Birdom ponuđen je na eBayu za 50 tisuća funti.

10.02.2014. 13:01:00
http://m.metro-portal.hr/flappy-bird-manija-izludjela-programera/83206/