Fini voćni kolač
Obilje voća na tržnicama jednostavno nas tjera na pečenje finih voćnih kolača koji su kao stvoreni za ove vrućine
	Fini voćni kola
Biskvit:
4 jaja 
1 čaša (od jogurta) šećera 
1 jogurt 
1 dl mlijeka 
2 čaše oštrog brašna 
1 prašak za pecivo 
1 žlica kakaa 
Nadjev: 
1 staklenka kompota od višanja 
½ kg svježeg sira 
6 žlica šećera 
3 vanilin šećera 
½ l tučenog slatkog vrhnja 
Preljev: 
3 preljeva za torte 
sok kompota od višanja 
7 dl vode 
Za biskvit pjenasto umiješati žumance, šećer, jogurt, mlijeko i brašno s praškom za pecivo. Na kraju dodati snijeg od bjelanca. Biskvit podijeliti u dva dijela, jedan neka ostane žut, a u drugi umiješati kakao.
Žuti dio staviti peći, ali ne do kraja, izvaditi i na njega položiti ocijeđene višnje iz kompota te smeđi biskvit, pa ispeći do kraja.
Potom dodati nadjev od sira i šećera u koji je lagano umiješano tučeno slatko vrhnje. 
Preljev za torte kuhati u kompotu od višanja te dodati vode. Preliti preko kolača.