objavljeno 01.10.2014. 13:40:41
MLJAC

Fantastičan napitak koji topi kilograme

Ljekovite mogućnosti meda i cimeta poznate su odavno u mnogim kulturama, a kad spojimo te dvije supernamirnice dobivamo fenomenalnog borca protiv kilograma

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (DeviantArt)

Gubljenje kilograma bez muke i napora, sjedenjem? Zvuči prilično sumanuto, no moguće je ako napravite ovaj sjajan napitak koji će umjesto vas spaljivati kalorije.

Radi se o kombinaciji dvije supernamirnice - cimeta i meda koji zajednički mogu napraviti pravo čudo za vašu liniju ako ih spojite u ovaj fantastični napitak:

>> Prirodne arome koje ublažavaju apetit >>

Sastojci:

2 žlice meda
žlica cimeta
250 ml vode

Količine su proizvoljne, možete napraviti i više ili manje nakon što vidite koliko vam ispadne prvi put,no ono što je važno jest odnost 2:1 u korist meda. Naravno, uvjerljivo najbolji rezultati postižu se prirodnim, domaćim medom i organskim cimetom, stoga pazite što kupujete.

>> 9 biljaka koje liječe gotovo sve >>

Priprema:

Zavrijte vodu i prelijte je preko cimeta, poklopite i ostavite da se hladi do temperature kad je moguće piti. Tada dodajte med, nikako u vrelu vodu, jer će inače izgubiti sve svoje ljekovite moći.

Dobro promiješajte i popijte polovicu napitka prije spavanja, a ostatak spremite u hladnjak i popijte ujutro na prazan želudac.

Prve rezultate vidjet ćete već nakon tjedan dana.

01.10.2014. 13:40:41
http://m.metro-portal.hr/fantastican-napitak-koji-topi-kilograme/87555/