objavljeno 28.08.2013. 10:27:00
NOVOSTI

Facebook dozvoljava da više osoba koristi isti album

Nakon što je počeo naveliko promovirati zadnju novost, hashtagove, Facebook se okrenuo fotografijama

Naravno da se i opet radi o lovi od reklama
Naravno da se i opet radi o lovi od reklama (Facebook)

Facebook ne staje s novostima, a nakon uvođenja hashtagova i promocije koja treba potaknuti ljude da ih više koriste, sada su na red došli i albumi fotografija.

Jasno je da neka događanja koja okupljaju više ljudi rezultiraju hrpama fotografija, zašto inače imamo pametne telefone, a do sada su svi objavljivali svoje fotke pa je stvari poput godišnjica mature bilo pomalo teško pohvatati po svim profilima. 

Do sada je svaka osoba mogla otvoriti samo svoje albume i staviti do tisuću fotki po albumu, a sada će tvorac nekog albuma moći dozvoliti pristup još pedesetorici prijatelja koji će svaki moći staviti po 200 fotografija.

Novi će albumi imati tri mogućnosti pristupa kad se radi o vidljivosti - javni, prijatelji i osobe koje smiju postavljati fotografije. Pravo brisanja i mijenjanja fotografija ostaje kreatoru albuma, ostali mogu mijenjati samo slike koje su oni objavili.

Facebook je aktivirao ovu uslugu dijelu korisnika u Engleskoj, a nakon zadovoljavajućih rezultata bit će uskoro dostupna svima. 

28.08.2013. 10:27:00
http://m.metro-portal.hr/facebook-dozvoljava-da-vise-osoba-koristi-isti-album/80109/