objavljeno 31.12.2023. 11:01:00
TED

Evo kada izlazi nova serija Ted

Sedmodjelni prednastavak hit filmske franšize bit će dostupan za streamanje ekskluzivno na usluzi SkyShowtime od 22. veljače

Ted
Ted (SkyShowtime)

SkyShowtime je danas potvrdio da će serija Ted biti dostupna za streamanje na usluzi SkyShowtime u svim zemljama od 22. veljače, a nove epizode će biti dostupne svaki tjedan.

U ovoj seriji, humorističnom prednastavku Ted filmova, 1993. je godina i trenutak slave medvjedića Teda (Seth MacFarlane) je prošao. Sada ponovno živi kod kuće u Framinghamu u Massachusettsu s najboljim prijateljem, 16-godišnjim Johnom Bennettom (Max Burkholder), njegovim roditeljima Mattyjem i Susan (Scott Grimes i Alanna Ubach) te sestričnom Blaire (Giorgia Whigham). Ted možda loše utječe na Johna, ali je zapravo odan prijatelj i spreman učiniti sve za njihovo prijateljstvo.

Seth MacFarlane (izvršni producent / scenarist / redatelj / kreativni voditelj), Paul Corrigan i Brad Walsh (izvršni producenti / scenaristi / kreativni voditelji) rekli su:

Svaka generacija razvije svoj jedinstveni umjetnički stil, vlastiti način promatranja svijeta. U dvadesetima, to su bile buntovne glazbene fraze jazza. Pedesete su donijele hrabre poteze kistom apstraktnih ekspresionista. Jedinstveni umjetnički izričaj naše generacije je streamanje sadržaja utemeljenog na intelektualnom vlasništvu koje se već pokazalo uspješnim. U skladu s tom ponosnom tradicijom skromno vam predstavljamo seriju Ted.

Naša je serija prednastavak filmova Ted. Radnja se događa u devedesetima, ali se temelji na vječnoj istini - biti šesnaestogodišnjak je koma. Podnošljivim ga može učiniti samo prijatelj, čak i kad je taj prijatelj propali čarobni medvjedić koji pretjerano psuje i sklon je zlouporabi droga.

Devedesetih smo nas trojica bili tinejdžeri, odrasli smo u Bostonu i okolici gdje se odvija radnja serije pa mnoge priče za nas imaju osobno značenje. Uspjeli smo povezati likove s nekim neugodnostima i prijelomnim trenucima koje smo i sami tada proživljavali. Dosta smo toga i izmislili (treba ispuniti puno stranica, a stvarni je život uglavnom dosadan).

Usluga SkyShowtime korisnicima je izravno dostupna putem aplikacije SkyShowtime na uređajima s operativnim sustavima Apple iOS, tvOS i Android, uređajima Android TV, Google Chromecast, LG TV i Samsung te na stranici: www.skyshowtime.com. Mjesečna cijena usluge SkyShowtime iznosi 6,99 EUR (bez reklama).

31.12.2023. 11:01:00
http://m.metro-portal.hr/evo-kada-izlazi-nova-serija-ted/145172/