objavljeno 22.09.2019. 15:01:00
NAJAVE

Elemental 20. prosinca u Vintage Industrialu

Nakon intenzivne i produljene ljetne sezone diljem regije, povratak na klupski teren metropole događa se godinu dana od euforične proslave 20 godina blistave karijere

Bit će sjajno
Bit će sjajno (Arhiva)

Grupa Elemental prvi put stiže u zagrebački klub Vintage Industrial. Koncert najavljen 20. prosinca ekskluzivna je prilika za doživjeti veterane domaćeg hip hopa u intimnijem okruženju.

Nakon intenzivne i produljene ljetne sezone diljem regije, povratak na klupski teren metropole događa se godinu dana od euforične proslave 20 godina blistave karijere, obilježene i izlaskom knjige biografskog sadržaja. Uz lijep staž, svoj izniman produktivni nagon ispoljili su i proljetos objavom video albuma „B strane". Snimljen u prostoru AKC Medike donosi koncertno manje zastupljene pjesme benda, odnosno probrane dragulje sa svih sedam albuma, a za kojima je tijekom godina toliko žudila vjerna publika.

Elemental - B strane [video album]

Osviještenost i dobar odnos prema fan bazi krasi ovaj danas sedmeročlani bend u kojem centralne uloge igraju njegovi utemeljitelji Shot i Remi. Snažnog glasa, vokalno i lirički, Remi se uz funkciju u bendu uvijek rado odaziva biti dijelom različitih panela i tribina u društvenom životu, čime daje još veći značaj poruci koju odašilje umjetničkim djelovanjem unutar Elementala. U više od 120 objavljenih pjesama vješto kombiniraju hip hop i pop zvuk, a uz etiketu popularnosti prati ih glas da su hvalevrijedan bend za jačanje samopouzdanja i borbe za vlastito „ja". Nabijeni pozitivom, po prvi put dolaze u Vintage Industrial, a takvo premijerno ukazanje u jednom od omiljenih zagrebačkih klubova svakako je dodatna pozivnica da se iskuse sve emocije i nijanse Elementala.

Elemental - Nešto glasno

Ulaznice
Cijena ulaznice u pretprodaji iznosi 70 kuna, dok će na dan koncerta biti potrebno izdvojiti 90 kuna. Pretprodajna mjesta:

  • Dirty Old Shop (Tratinska 18)

  • Vintage Industrial / Grif (Savska 160)

  • Entrio.hr 

Koncert organizira Dostava Zvuka.
FB event

22.09.2019. 15:01:00
http://m.metro-portal.hr/elemental-20-prosinca-u-vintage-industrialu/120837/