objavljeno 16.03.2017. 11:30:00
NAJAVE

Edo Maajka s bendom izvodi presjek karijere u Tvornici

Edo Maajka okupio je sjajan bend za novi početak, a jedan od najpoznatijih repera s ovih prostora povratak na scenu i novi koncept označit će nastupom u zagrebačkoj Tvornici kulture u subotu 18. ožujka

Edo Maajka uz bend u Tvornici
Edo Maajka uz bend u Tvornici (Arhiva)

Nakon dužeg izbivanja sa scene, Edo Maajka se vraća s novim bendom i novim pjesmama. Ususret koncertu objavljena je i stvar ljubavne tematike "Ne mogu disat" te pripadajući spot, a premijerno live izdanje će se moći čuti u Tvornici.

Edo Maajka - "Ne mogu disat"

Pjesma će se naći na skorašnjem novom albumu, ujedno je uvertira u glazbeno-scenski povratak, i daje uvid u novi Edin koncept s bendom i novi studijski uradak.

Edo Maajka i Bend - "No Pasaran" live

Uz čak pet novih pjesama, na repertoaru koncerta će se naći dobro poznati hitovi poput „Trpaj", „No sikiriki", „Saletova osveta", "Prži", "Prikaze", "Jesmo l' sami", ali u sasvim novom ruhu i s novim aranžmanima, kao i neke do sad neobjavljene pjesme, te već poznate "Ojojoj" i "No Pasaran". Frenkie će gostovati na pjesmi "Ratata", a DJ Oli Dobolli će s posebnim setom samo za ovaj koncert biti zadužen za glazbu prije i nakon nastupa.

Edo Maajka - "No Sikiriki"

Za nove pjesme i novi album, Edo Maajka je okupio je bend koji čine istinski virtuozi svog zanata. Mario Rašić, jedan je od ponajboljih basista u Hrvatskoj, čiji recentni projekt je Balkan Zoo Ensemble, Yogi Lonich je gitarist koji je svirao s Chrisom Cornellom, Mitchom Mitchellom, Billyjem Coxom kao i nastupao prije Rolling Stonesa, Roberta Planta, Linkin Parka kao i Korna. Postavu čini i Toni Starešinić, vodeći član bendova Chui i Mangroove te Mirsad Dalipi, jedan od boljih bubnjara iz regije, koji dolazi s Kosova, a živi u Zagrebu.

Edo Maajka - "Trpaj"

Jedan od najpoznatijih izvođača s ovih prostora, Edo Maajka novi početak slavi s bendom u Tvornici kulture ove subote 18. ožujka.

Edo Maajka - "Ojojoj"

Ulaznice

Ulaznice u su u pretprodaji po 50 kn, dok će na dan cijena iznositi 70 kn.

Službena prodajna mjesta:

  • Tvornica kulture, Ljudevita Posavskog 1

  • Aquarius CD shop, Varšavska 13, Zagreb

  • Atlas Arena centar, Ulica Vice Vukova 6, Zagreb

  • Dancing Bear, Gundulićeva ul. 7, Zagreb

  • Dirty Old Shop, Tratinska 18, Zagreb

  • Record Store, Tkalčićeva 34, Zagreb

  • Rockmark, Berislavićeva 13, Zagreb

  • www.entrio.hr

16.03.2017. 11:30:00
http://m.metro-portal.hr/edo-maajka-s-bendom-izvodi-presjek-karijere-u-tvornici/103712/