objavljeno 11.11.2014. 14:27:00
MSU

Edo Maajka na Art Pop Workshopu

Radionica će se održati u prostorima Muzeja suvremene umjetnosti - dvorana „Gorgona" s početkom u 17 sati

Edo Maajka će govoriti o svom radu
Edo Maajka će govoriti o svom radu (Menart)

Muzej suvremene umjetnosti Zagreb prije dvije godine pokrenuo je projekt kreativnih radionica pop kulture pod nazivom „ART POP WORKSHOP". U kreativnim radionicama, afirmirani art pop umjetnici svojim djelovanjem, umjetničkim postupcima i opusom spajaju popularnu kulturu i suvremenu umjetnost, drže predavanja i vode radionicu.

Nakon Vlade Divljana, Marka Brecelja te Coco Mosquita, u petak 14. studenog gost kreativne radionice u MSU je najpoznatiji reper ovih prostora, EDO MAAJKA!

Interakcijom u okviru osebujnih dijaloga koji predavanjima daju poseban šarm i zanimljivost, EDO MAAJKA podijelit će s polaznicima svoje iskustvo rada na muzici bez posebnog predznanja, a govorit će o pisanju, sempliranju te o svemu što čini njegov stvaralački opus.

Istu večer Maajka nastupa u zagrebačkom KSET-u te se datum radionice i koncert savršeno poklapaju za one koji ga žele istu večer doživjeti „na djelu".

Krajem listopada gost ART POP WORKSHOPA bio je Coco Mosquito koji je na svojoj radionici naslovljenoj „Od ideje do snimke" prezentirao tehnike i principe kojima se koristi u svom radu kao songwriter, aranžer i producent.

Za 2015. godinu predviđena su gostovanja Zorana Predina, Darka Rundeka i Srđana Gojkovića - Gilea, a nakon toga i svjetskih perjanica i vodećih autora svjetskog autorskog rocka poput Davida Byrnea, Patti Smith i Laurie Anderson.

Radionica će se održati u prostorima Muzeja suvremene umjetnosti - dvorana „Gorgona" s početkom u 17 sati

11.11.2014. 14:27:00
http://m.metro-portal.hr/edo-maajka-na-art-pop-workshopu/88348/